Snel en moeiteloos afvallen met het bio hcg dieet

22 januari 2016

Posted in Mens en gezondheid

Veel mensen hebben te kampen met overgewicht en het is vaak lastig om op een effectieve en vooral blijvende manier af te vallen. Het probleem is vaak dat mensen wel afvallen, maar ook net zo hard weer aankomen. Dit is ook wel bekend als het jojo effect. De reden hiervoor is dat mensen te gretig zijn met afvallen. Zo gaan ze bijvoorbeeld gewoonweg stoppen met eten. Met een calorie intake dat gelijkstaat aan 0 val je natuurlijk snel af, maar waar mensen geen rekening mee houden is dat ze de natuurlijke balans dusdanig verstoren dat het lichaam als het ware in de veilige modus gaat. Dit betekent vervolgens dat al het eten wat wel binnenkomt direct wordt opgeslagen als reserve. Dus zodra je na een honger dieet weer gaat eten, worden alle vetten direct opgeslagen en dat resulteert vervolgens in gewicht toename. Deze toename gaat net zo snel als het eerdere gewicht verlies. Als je wilt afvallen zul je dus een verantwoorde manier moeten vinden om gewicht te verliezen op een gezonde manier en op een manier waarbij je na je dieet ook gemakkelijk op je gewicht kunt blijven. Het geheim is dosering en minder calorieën eten dan je lichaam nodig heeft. Maar minder, betekent dus niet van de aanbevolen 2000 calorieën overstappen op 0 calorieën. Om deze strategie te kunnen volhouden is het van belang dat je de honger, die je natuurlijk wel zult ervaren, kunt weerstaan. En daarom raden wij het bio hcg dieet aan. De bio hcg kuur die je neemt tijdens je bio hcg dieet zorgt ervoor dat je het hongergevoel onderdrukt. Het effect is dus duidelijk. Je eet rond de 500 calorieën per dag, maar het voelt alsof je je benodigde dagelijkse hoeveelheid calorieën binnen krijgt dankzij het bio hcg dieet. Alles draait om de verbranding van overtollige vetten op een manier die de balans van het lichaam niet verstoort. Dat is precies wat je kunt bereiken met een bio hcg dieet. Hieronder kun je meer informatie lezen over de werking van een bio hcg dieet en hoe je het beste gebruik kunt maken van een bio hcg dieet.

Hoe kan ervoor zorgen dat ik het gewenste resultaat bereik met een bio hcg dieet?

Wat vooral belangrijk is tijdens een bio hcg dieet is de realisatie dat gewicht verliezen niet gebeurt door een wonderpil of wonder drankje. Het zal dus inspanning kosten en discipline. Veel mensen willen zo snel mogelijk gewicht verliezen en maken daardoor dus de fout dat ze zich uithongeren. Tevens is hierdoor een markt ontstaan in farmaceutische middelen die zogenaamd beloven dat je met pillen snel af kunt vallen. Dat is allemaal bedoeld om geld te verdienen door mensen die de discipline ontberen te misleiden. Een bio hcg dieet is dan ook geen dieet met een middel (het bio hcg middel) dat je op een wonderlijke manier laat afvallen. Het bio hcg dieet bestaat eerder uit een soort nicotine pleister die ervoor zorgt dat je je dieet, waarin je dus gedoseerd eet en minder calorieën nuttigt, beter vol kunt houden. Met andere woorden, het bio hcg dieet zorgt ervoor dat de inspanning niet voor de volle 100% op je eigen schouders komt te rusten. Dat gezegd hebbende is het dus belangrijk dat je niet verwacht dat je tijdens een bio hcg dieet rustig achterover kunt leunen en vervolgens wacht tot de bio hcg kuur al het werk voor je doet. Het is eerder zo dat je een strikt dieet hanteert, waarin je op gezette tijden een bepaalde hoeveelheid eten consumeert en dat je het hongergevoel dat je tijdens dit dieet uiteraard zult ervaren onderdrukt met de bio hcg kuur. Een bio hcg dieet is, in tegenstelling tot het gebruik van de eerdergenoemde nicotine pleister, volledig biologisch en dus vormt het ook geen enkele bedreiging voor het lichaam. In dit opzicht is een bio hcg dieet een zeer verantwoorde methode om snel af te vallen zonder dat de balans in je lichaam wordt verstoord.

Wat houdt een bio hcg dieet precies in?

Als je nadere informatie in wilt winnen over het bio hcg dieet, dan is het verstandig om even een kijkje te nemen op de website van orthokliniekadvies.nl. Hier vind je alle ins en outs van dit dieet. Niet alleen hoe je het bio hcg dieet precies moet invullen, maar ook een volledige handleiding betreffende bijvoorbeeld je eetpatroon en het soort voedsel dat kunt eten. Als je op de site kijkt dan zie je ook meteen wat je kunt verwachten. Zo kun je met het bio hcg dieet de volgende zaken verwachten:

  • Een op maat geschreven dieet
  • Een maximaal resultaat in 24 uur
  • Kwaliteit
  • Het bijgeleverde boek ‘beter in balans’

Het tweede punt is natuurlijk direct ook een goede methode om te kijken in hoeverre dit dieet daadwerkelijk effectief is. Als je de richtlijnen precies naleeft dan zul je na 1 dag dus al resultaat moeten zien. Dus geen vage beloftes over gewichtsverlies in de toekomst, maar direct resultaat. Voordeel is ook dat je een dieet krijgt dat op maat is samengesteld voor jou persoonlijke situatie. Iedereen heeft natuurlijk een ander metabolisme en mensen hebben niet allemaal een gelijke lichaamsbouw. Daarnaast is niet iedereen even zwaar en hoef niet iedereen even veel af te vallen. Op basis van al die informatie is het dus goed dat er een persoonlijk dieet wordt samengesteld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn