Stevige erectie met erectiepillen

1 april 2016

Posted in Erotiek

Erectieproblemen zijn klachten die veel vaker voorkomen dan mannen veelal denken. Overkomt het hen een keer, dan zien zij dit als een groot probleem en zij schamen zich er ontzettend voor. Als je kijkt naar het gebruik van erectiepillen in Nederland, dan zul je echter tot de conclusie komen dat erectieproblemen veel vaker voorkomen dan door mannen aangenomen wordt. Het is dus absoluut niet iets om je voor te schamen en het is zeker iets wat iedere man kan gebeuren. Waardoor komt het nu dat het een man niet lukt om een stijve te krijgen? Daar zijn verschillende oorzaken voor aan te wijzen. Ouderdom is een van de oorzaken van impotentie en erectiepillen zijn ook vooral bekend geworden door films als middeltje om de hoog bejaarde man nog te kunnen laten genieten van seks met zijn veel jongere vriendin. Nu is dit natuurlijk een enorm stereotype, maar het is wel zo dat het voor oudere mannen vaak lastiger is om een erectie te krijgen als voor jongere en sommige oudere heren zijn gewoonweg impotent. Erectiepillen bieden dan uitkomst, zij stellen deze heren in staat om toch, ondanks hun hogere leeftijd en bijkomende lichamelijke hindernissen, te genieten van seks. Nu komen erectieproblemen natuurlijk niet alleen bij hogere leeftijd voor, ook jongere mannen kunnen hier last van hebben. Stress kan hierbij een belangrijke factor zijn, de gezondheid van de geest heeft vaak een veel sterker effect op de prestaties van het lichaam dan wij denken. Kamp je door stress met een erectieprobleem, ook dan kunnen erectiepillen uitkomst bieden. Zo kun jij je toch even heerlijk ontspannen met je partner en je aandacht even afleiden van de stress en op iets heel anders richten. Erectiepillen worden ook steeds vaker gebruikt door jongeren die op stap zijn geweest en daarbij veel alcohol consumeren. Dit kan immers ook zorgen voor tijdelijke impotentie. Willen zij toch nog na het stappen kunnen presteren tussen de lakens, dan kan een dergelijk pilletje dus uitkomst bieden.

Diverse soorten erectiepillen

Als het gaat over erectiepillen, dan denken mensen al snel aan Viagra. Dit merk bracht als eerste een dergelijke pil op de markt en is door patenten ook lang de belangrijkste aanbieder geweest. Nu het patent verlopen is, zijn echter ook andere fabrikanten aan de slag gegaan met het vervaardigen van erectiemiddelen, waardoor je als klant de keus hebt uit een keur aan erectiepillen. Bestaat er nu verschil tussen de diverse merken en zo ja, welke kun je dan het beste kiezen? Het grootste verschil tussen de verschillende fabrikanten die erectiepillen maken, is de werkzame stof waar zij mee werken. Er zijn drie stofjes die een gunstig effect hebben op de erectie, namelijk:

  • sildenafil
  • tadalafil
  • vardenafil

Deze werkzame bestanddelen hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal PDE-5 remmers zijn. Dit houdt in dat deze erectiemiddelen ervoor zorgen dat de bloedvaten in de penis langer en beter kunnen ontspannen, waardoor de bloedtoevoer naar de zwellichamen sterker kan worden en waardoor weer een harde erectie kan ontstaan. Het heeft daarnaast ook als effect dat de stijve langer aanhoudt, waardoor je dus langer van de seks kunt genieten. Naast de overeenkomsten, bestaan er natuurlijk ook verschillen tussen de erectiepillen met verschillende bestanddelen. Zo werkt vardenafil veel sneller dan sildenafil en tadalafil. De laatste werkt echter veel langer, maar liefst anderhalve dag, waar sildenafil maar drie tot vier uur werkt en vardenafil maximaal twaalf uur. Een ander belangrijk verschil is de prijs van de erectiepillen. De originele varianten zijn vaak vele malen duurder dan de generieke merken, die op de markt kwamen na het verlopen van de patenten.

Koop bij Erectiemiddelenshop.nl

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat niet iedereen even goed reageert op ieder middel. Het is dus zeker niet verkeerd om verschillende erectiepillen uit te proberen en eens te ontdekken wat bij jou nu het beste werkt. Nu zijn deze pillen over het algemeen alleen verkrijgbaar in strips waar meerdere pilletjes in zitten. Om ze eens uit te proberen, is dit natuurlijk niet voordelig en handig. Erectiemiddelenshop.nl biedt je daarom de mogelijkheid om een proefpakketje te bestellen, waar je verschillende merken erectiepillen in kunt vinden. Dit geeft jou de kans om op een eenvoudige en voordelige manier de verschillende mogelijkheden te testen en uit te vinden wat voor jou nu precies het best werkt. Het is immers zonde als je een hele strip koopt van een merk dat voor jou niet het gewenste effect heeft. Een andere reden om voor je erectiepillen juist naar deze online zaak te gaan, is dat zij enkel gerenommeerde en veilige merken verkopen. Er is online veel rommel te krijgen, nepvarianten die of niet goed werken of zelfs schadelijke stoffen bevatten. Kies altijd voor zekerheid en bestel alleen bij een vertrouwde zaak zoals Erectiemiddelenshop.nl. Een ander pluspunt van erectiepillen bij hen bestellen, is dat zij altijd zeer discreet werken. Zowel op je bankrekening, als op het pakketje dat bij jou bezorgd wordt, is niet terug te vinden dat je bij hen besteld hebt. Zo blijven jouw erectieproblemen dus onbekend voor jouw bankmedewerker en postbezorger. Tot slot is het een groot pluspunt dat je bij deze online winkel terecht kunt voor een ruime keus aan erectiemiddelen. Je vindt bij hen de gewone erectiepillen die je met wat water in kunt nemen, maar zij bieden bijvoorbeeld ook kauwtabletten, zuigtabletten en bruistabletten aan. Zij hebben dus echt voor ieder wat wils te bieden en dat maakt hen een zeer goede keus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn