Zorg voor een spannend en spraakmakend interieur met erotische kunst

1 april 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Boxmarkt - Erotische kunstHet inrichten van een interieur vraagt vaak een beetje creatief inzicht. Helemaal als je niet de gebaande paden wil betreden, maar liever iets unieks wil creëren. Dit is lastig, omdat veel van het interieur al is voorgekauwd. Als je naar de winkel gaat om meubels te kopen, dan ben je al snel gebonden aan het aanbod en het aanbod is nu eenmaal dat wat in de mode is. Verder zit je ook vast aan bepaalde stijlen. Als je iets unieks wil, dan kun je bijvoorbeeld niet naar de IKEA, want ten eerste is alles daar gebaseerd op massaproductie en ten tweede heb je constant te maken met voorbeelden van totale interieurs en dat maakt het lastig om niet beïnvloed te worden. Met andere woorden, het is enorm lastig om via een soort tabula rasa, een leeg blad, te beginnen aan je interieur. Het blad, ofwel je geest, is altijd beschreven en daar ontkom je ook bijna niet aan. Als je dus iets unieks wilt, dan zal je het extreme op moeten zoeken, zaken die je niet zult vinden in de gangbare meubelboulevards. Het eerste wat je kunt doen is elementen uit veel verschillende stijlen combineren. Op die manier gebruik je weliswaar afzonderlijke meubels die in de mode zijn, maar de combinatie is dusdanig contra intuïtief, dat het lijkt alsof je een enorm alternatieve inrichting hebt gecreëerd. Deze methode is niets anders dan een vorm van roeien met de riemen die je hebt. Je hebt bepaalde meubels, en door het gecontroleerde aanbod ontkom je daar nu eenmaal niet aan, maar wat je met die meubels doet, dat is vervolgens helemaal aan jou. Bijvoorbeeld, een interieur is vaak mooi uniform, dus als je kiest voor wit, dan is het merendeel ook wit of in ieder geval gekleurd in lichte witte crème tinten. Kleur breng je vervolgens met accessoires. Om dit standaard patroon te doorbreken kun je werken met kleuren die eigenlijk niet bij elkaar passen. Hetzelfde geldt voor de meubels. Gebruik een bank van een bepaalde stijl in combinatie met stoelen van een totaal andere stijl. Je kunt het echter ook extremer oplossen met behulp van bijvoorbeeld erotische kunst.  Door erotische kunst in een interieur aan te brengen zorg je voor een soort disharmonie. Althans, door de bezoeker zal het zo ervaren worden, want zij verwachten niet een vorm van erotische kunst, precies omdat het niet gangbaar is en je het dus ook zelden tegenkomt. Om dus de uniformiteit van een interieur te doorbreken zonder het hele interieur om te gooien kun je prima gebruik maken van erotische kunst. De vraag is dan natuurlijk alleen waar je zulke erotische kunst kunt kopen.

Erotische kunst vind je natuurlijk op boxmarkt.nl

Boxmarkt.nl is een website die buiten de box opereert. Dus voor je interieur kun je hier prima terecht. Je kunt hier erotische kunst vinden, maar ook andere zaken zoals:

  • Design meubelen
  • Glaskunst
  • Schilderijen
  • Woon decoraties
  • Muziek memorabilia
  • Oud speelgoed
  • Sieraden

Er is dus genoeg te krijgen bij boxmarkt.nl. Wat betreft de erotische kunst heb je vele mogelijkheden. Je kunt alle schilderijen met erotische kunst direct via de website bekijken. Via de online galerij kun je alle erotische kunst rustig bekijken. Zodra een schilderij met erotische kunst jou vangt, dan is de kans groot dat het schilderij in kwestie prima past in jouw interieur. Natuurlijk hoef je niet genoegen te nemen met de eerste de beste erotische kunst, maar het kan geen kwaad om op basis van je gevoelens een keuze te maken. Kunst gaat vaak via het sentiment en niet via de intellectuele aanschouwing. Deze aanschouwing komt vaak na de eerste emotionele indruk en poogt de ervaring als het ware voor de waarnemer te duiden, in woorden te vatten en op die manier begrijpelijk te maken. Erotische kunst is een kunstvorm op zich. De redenen waarom je door iets geraakt wordt is lastig te duiden als het op erotische kunst aankomt. Het kan zijn dat de erotische kunst een snaar raakt die diep verborgen is. Dit is natuurlijk met reguliere kunst (als je al van regulier kunt spreken in een kunstzinnige setting) natuurlijk ook zo. De snaar die wordt geraakt met erotische kunst is simpelweg een andere soort snaar, wellicht een meer primaire snaar en een minder reflectieve snaar.

De voordelen van boxmarkt.nl

Als je besluit om te bestellen bij Boxmarkt, of het nou om erotische kunst gaat of iets anders, dan heb je natuurlijk te maken met enkele voordelen. Zo is het zo dat Boxmarkt zich inzet voor het milieu. Veel van de producten worden namelijk gemaakt door middel van het hergebruiken van producten. Dit is ook de manier waarop ze er bij Boxmarkt voor kunnen zorgen dat jij je interieur op een unieke wijze kunt inrichten, want de producten vallen niet onder de gebruikelijke producten die op massale schaal worden gemaakt. Verder is het goed om te weten dat je de producten erg eenvoudig kunt bestellen. Je kunt alles dus online regelen en je hoeft er de deur dus ook niet voor uit. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met het één of ander, dan kun je altijd even contact opnemen met Boxmarkt om de mogelijkheden te bespreken. Zo kun je het artikelen omruilen voor een ander artikel en als je op tijd bent kun je natuurlijk ook gewoon je geld terug krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn