Taxi Helmond

5 april 2018

Posted in Taxi en Personenvervoer

Heeft u een taxi in Helmond nodig? Kijk dan niet verder dan Beleentaxi.nl! Wij regelen voor u snel en gemakkelijk een taxi bij een van de taxibedrijven bij u in de regio, zodat er snel een taxi voor u klaar staat. U hoeft niet meer zelf op zoek te gaan naar een taxibedrijf dat beschikbaar, maar u belt gewoon Beleentaxi.nl! Wij verbinden u door met de juiste aanbieder, zodat de taxi snel voor de deur staat en u naar uw bestemming kan brengen. Moet u dus snel naar huis, werk, ziekenhuis, café, restaurant, hotel of luchthaven? Neem dan snel contact op met Beleentaxi.nl en wij regelen voor u de juiste taxi.

Het adres voor een taxi in Helmond

Heeft u dus een taxi in Helmond nodig dan belt u Beleentaxi.nl. Maar hoe werkt het precies? De eerste stap is om naar Beleentaxi.nl te gaan. Hier voert u uw woonplaats of postcode in, zodat we de juiste aanbieder voor u kunnen vinden. U krijgt van ons dan een telefoonnummer voor Beleentaxi.nl in uw gemeente. Dit is het telefoonnummer dat u dus moet bellen als u een taxi in Helmond nodig heeft. Als u dit nummer belt dan krijgt u verschillende opties, zoals of u een taxi (toets ‘1’) of een taxibus (toets ‘2’) nodig heeft. Met deze informatie gaan wij voor u op zoek naar de juiste aanbieder en verbinden wij u door. U krijgt dan direct contact met de juiste taxicentrale waar u dan uw locatie door kunt geven. Zij komen dan u zo snel mogelijk ophalen en brengen u veilig en snel naar uw bestemming. Na afloop van de rit krijgt u van ons een sms met de mogelijkheid om uw rit te beoordelen. Dit doet u heel eenvoudig door een van de vier pictogrammen aan te klikken. Met deze informatie kunnen wij onze service nog meer verbeteren en weet het taxibedrijf precies hoe u het ervaren heeft. Met deze informatie kunnen wij ervoor zorgen dat het nemen van een taxi in Helmond met Beleentaxi.nl nog beter wordt! En bent u een zakelijke klant? Dan kunt u zich aanmelden voor een zakelijk account bij Beleentaxi.nl. Hiermee spaart u automatisch voor waardebonnen, iedere keer dat een taxi in Helmond belt. Aanmelden gaat heel gemakkelijk via de website, waarbij u uw telefoonnummer doorgeeft. Belt u met dit telefoonnummer naar Beleentaxi.nl dan herkennen wij dat direct en sparen wij punten voor u. Ideaal dus als u vaker een taxi in Helmond nodig heeft, bijvoorbeeld als u werkt als receptioniste in een ziekenhuis, hotel of kantoor. Of wat te denken als u werkt in het uitgaansleven, bijvoorbeeld als portier of achter de bar?

Ook voor taxichaffeurs

Heeft u zelf een taxi in Helmond dan kunt u uw taxi natuurlijk ook aanmelden bij Bel Een Taxi via Beleentaxi.nl. Wij zetten u dan in ons bestand en zorgen ervoor dat klanten die een taxi zoeken door kunnen verbonden naar u. Het systeem werkt heel simpel: als een klant een taxi zoekt en dus ons belt, dan bellen wij door naar alle taxicentrales in Helmond die zijn aangesloten bij ons. De eerste die de telefoon opneemt krijgt dan de klant. Met dit simpele systeem zorgen we ervoor dat alle klanten zo snel mogelijk verdeelt kunnen worden. Omdat we ook graag willen voorkomen dat klanten niet bij u terecht kunnen kunt u bij ons ook aangeven wanneer u beschikbaar bent. Dit kan gemakkelijk via een app, zodat u ook live uw status door kunt geven. Daarnaast kunt u ook vaste werktijden doorgeven, zodat Beleentaxi.nl ook een goede optie is als u een kleinere taxihouder bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn