Turkije visum aanvragen zonder problemen

27 februari 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Gaat u binnenkort naar Turkije op vakantie? Dan zult u het Turkije visum moeten aanvragen. Wanneer u dat niet doet dan komt u het land niet in en dat is natuurlijk zonde van uw nauwkeurig geplande vakantie. Het Turkije visum is niet gratis, maar de prijs is absoluut niet hoog. Voor € 20,- plus een fee heeft u het visum binnen een dag binnen. Gaat u al zeer snel naar Turkije en bent u het Turkije visum vergeten aan te vragen? Dan hoeft dit in de meeste gevallen geen probleem te zijn. Nog tot 24 uur van tevoren kunt u het Turkije visum aanvragen. Dit kunt u doen via de website van de Turkse overheid zelf. Het heeft echter zo zijn voordelen om het door een bureau te laten doen die hier ruime ervaring in heeft. U bent er dan van verzekerd dat het proces volledig juist verloopt en dat is natuurlijk wel zo prettig. Andere voordelen zijn:

  • U kunt in een keer meerdere visa aanvragen
  • U kunt telefonisch geholpen worden
  • U wordt in het Nederlands geholpen
  • U kunt met iDEAL betalen
  • U kunt het visum per post op laten sturen

Wanneer u zelf het Turkije visum bij de Turkse overheid aanvraagt dan kan dit en u betaalt dan natuurlijk niet de extra kosten die u kwijt bent wanneer u de aanvraag via een bureau laat verlopen, maar het is dan wel goed om te weten dat alle informatie en documenten in het Engels zijn. Is uw Engels niet zo sterk? Dan zit een fout in een klein hoekje en dat kan erg vervelend uitpakken. Daarnaast is er geen mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de Turkse overheid over het aanvragen van een visum. Wanneer u vragen heeft zult u deze over de e-mail moeten stellen en het kan meerdere dagen duren voordat u hier antwoord op krijgt. Dit is niet altijd prettig. Zeker wanneer u de aanvraag van het Turkije visum tot het laatste moment hebt bewaard. Er is dan geen mogelijkheid om nog vragen te stellen.

Turkije visum aanvragen met service

Voor een zeer laag bedrag extra kun je bij eVisumdienst.nl terecht voor het aanvragen van een of meerdere visa voor Turkije. Gaat u bijvoorbeeld met de hele familie op vakantie? Dan bent u met een aanvraag helemaal klaar. Doet u de aanvraag zelf via de Turkse overheid? Dan zult u per persoon een formulier moeten invullen. Het duurt dus veel langer voordat u alle visa heeft aangevraagd. Wanneer u dit via eVisumdienst.nl laat verlopen kost het u slechts enkele minuten. En omdat alle formulieren in het Nederlands zijn bent u ook daardoor veel sneller klaar. Het is tenslotte makkelijker om formulieren in uw eigen taal in te vullen dan in het Engels. Daar komt ook nog bij dat u dus wanneer u eventueel vragen heeft over het formulier voor het Turkije visum u die makkelijk over de telefoon kan stellen. Dat maakt het aanvraagproces voor het Turkije visum ook een stuk eenvoudiger en sneller. Wanneer u voor het eerst een Turkije visum aanvraagt dan kunnen veel termen in het Engels u ook niet bekend voorkomen. U zult daar misschien in het Nederlands zelfs al moeite mee kunnen hebben. Het aanvragen van het Turkije visum kun je daarom voor een lage prijs het beste overlaten aan mensen die er al jarenlang mee hebben. U weet dan zeker dat het allemaal vlekkeloos verloopt en u zonder zorgen van uw vakantie in Turkije kunt gaan genieten. Het land heeft ontzettend veel mooie dingen te bieden en die wilt u niet missen omdat de aanvraag voor het Turkije visum niet goed verliep. Kies dus voor gemak en bezoek vandaag nog de website eVisumdienst.nl.

Binnen 24 uur uw Turkije visum

Het aanvragen van het Turkije visum duurt gelukkig niet lang en in de meeste gevallen heeft u binnen een dag het visum in huis. Laat u de aanvraag via eVisumdienst.nl verlopen? Dan kunt u er voor kiezen om het Turkije visum per post naar u op te laten sturen. U bent er dan van verzekerd dat u het visum zwart op wit heeft en ten alle tijden bij uw paspoort kunt laten. Voor slechts een kleine meerprijs kunt u al gebruik maken van deze service. Een ander groot voordeel van het inhuren van de diensten van eVisumdienst.nl is de betaling. Wanneer u zelf de aanvraag voor het Turkije visum doet via de Turkse overheid dan zult u alleen de mogelijkheid krijgen om met een creditcard te betalen. Heb je die niet? Dan wordt dat dus lastig. Bij eVisumdienst.nl kunt u uiteraard betalen met een creditcard, maar ook met iDEAL. Dit laatste is voor veel mensen de reden om de aanvraag via eVisumdienst te laten verlopen. Het is snel, makkelijk en u krijgt een zeer goede service. Als u vragen heeft staan zij altijd voor u klaar om deze te beantwoorden. Voor u het weet heeft u het Turkije visum in huis en dat heeft u dan maar een paar minuten van uw tijd gekost. Het enige wat u bij de hand moet hebben is uw paspoort of identiteitskaart. U kunt op beide identiteitsbewijzen naar Turkije reizen. Houd er uiteraard wel rekening mee dat u het identiteitsbewijs opgeeft waarmee u ook gaat reizen anders is het visum niet geldig en komt u alsnog het land niet in. Regel dus alles goed via eVisumdienst.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn