Bongo Solar voert een grote zonnepanelen test uit

27 februari 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bongosolar - Zonnepanelen testEr wordt vaak veel gezegd en geschreven over zonnepanelen. Het is in ieder geval een feit dat het ene zonnepaneel geschikter is dan het andere. Hiervoor zijn tal van factoren van belang, want het draait niet om het kiezen van het duurste paneel of het merk dat u het meest aanspreekt. Er dient goed gekeken te worden naar of het rendabel is in uw geval. Staat uw woning vooral in de schaduw en wilt u deze panelen op het dak laten plaatsen, dan kunnen we nu al zeggen dat het niet echt veel zin heeft om deze te laten installeren op uw dak. Is er op een andere plek wél zon aanwezig, dan kan daar ook naar gekeken worden. Om hier meer over te weten te komen voert BongoSolar een zonnepanelen test uit. Met deze zonnepanelen test kunnen belangrijke vragen beantwoord worden, maar kunt u ook zelf met eigen ogen zien welke panelen het meest effectief zouden zijn voor uw geval. Er zijn inmiddels al resultaten van deze zonnepanelen test te lezen op de website van deze firma, zoals:

  • De opbrengsten van alle geteste panelen zijn zeer goed
  • Ondanks de goede resultaten zit er soms een verschil van wel 10% tussen de zonnepanelen
  • De opbrengt is gemiddeld 10% meer dan de conservatieve verwachting van BongoSolar
  • Op het zuiden zit er nagenoeg geen verschil tussen poly en mono kristallijnen zonnepanelen

Wilt u meer weten over deze zonnepanelen test, dan verwijzen we u graag naar de website. U leest hier uitgebreide informatie over de zonnepanelen test en u kunt doormiddel van foto’s zelf de zonnepanelen test bekijken.

Wat de zonnepanelen test precies inhoudt

Wist u al dat de thermostaat een paar graden lager draaien een grote verandering teweeg kan brengen? Natuurlijk wilt u het niet koud krijgen in huis, maar daarvoor bestaan er truien. U heeft vast wel lekker warme truien in de kast liggen die u kunt dragen om het wat behaaglijker te maken. Dit is de meest eenvoudige manier om energie te besparen. Heeft u wel oren naar meer energie besparen, dan kunt u dus het plaatsen van zonnepanelen overwegen. U heeft hier vast wel eens wat over gelezen. Het plaatsen ervan betekent niet gewoon een paar panelen op een willekeurige plek leggen op het dak en daarbij is het ene merk het andere niet. Om deze reden onderwerpt BongoSolar de zonnepanelen aan een test. We zouden deze test gerust ‘De grote zonnepanelen test’ kunnen noemen. Dat ze de zonnepanelen aan een test onderwerpen, is erg interessant. De medewerkers van BongoSolar kunnen u dankzij deze zonnepanelen test nog beter adviseren en uitleggen wat nou precies de verschillen zijn. Deze zonnepanelen test zal een jaar in beslag gaan nemen. Na deze tijd zal er veel meer duidelijk zijn, maar ook tussendoor zijn er al resultaten te zien natuurlijk van deze zonnepanelen test. De zonnepanelen test wordt uitgevoerd op het dak van deze firma, waardoor er op ieder moment van de dag een blik geworpen kan worden op de onderlinge verschillen. De zonnepanelen test is aangesloten op het SolarEdge systeem. Hierdoor kan per paneel worden bekeken wat de resultaten zijn als het gaat om het vermogen van die dag. Wilt u weten wat het vermogen is, dan hoeft u hier niet noodzakelijk voor naar deze firma te komen. Het is ook niet nodig om een afspraak te maken. Wat u kunt doen is even naar de website Bongosolar.nl gaan om zelf de resultaten van de zonnepanelen test van vandaag te kunnen zien. U ziet per zonnepaneel zelf het vermogen. Hierdoor kunt u zich natuurlijk al een mening vormen over welk type zonnepanelen het meeste vermogen opleveren en welke zonnepanelen misschien minder geschikt zouden zijn voor op uw dak. Wilt u hier graag meer over weten, dan zult u toch wel even een afspraak moeten maken met deze specialisten. Ze vertellen u graag alles over de zonnepanelen test. Het is ook mogelijk om via de website uw zonnepanelensysteem te berekenen. Via de site kunt u ook gelijk een informatiepakket aanvragen. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zich eens rustig inlezen en alles eens op u in laten werken. Het is in ieder geval goed om te weten dat de specialisten van deze firma u bijzonder graag van advies voorzien en u graag welkom heten in de prachtige showroom.

Vraag gratis informatie aan

U hoeft natuurlijk niet panelen via het internet te kopen zonder deze gezien te hebben. Het is een goed idee om u eens persoonlijk te laten informeren. U kunt op afspraak eigenlijk altijd terecht in de showroom. U ziet hier alle mogelijkheden met eigen ogen en kunt gelijk al uw vragen kwijt. U krijgt zo een beter beeld van de mogelijkheden, letterlijk. Maak hier vooral gebruik van. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen. Ten eerste kunt u chatten via de website. U kunt uw vraag dus gelijk online stellen aan één van de medewerkers. In dat geval krijgt u dus gelijk antwoord. Wat u ook kunt doen is even een mailtje sturen. Het e-mailadres vindt u op de site. Ook via Facebook kunt u uw vraag stellen en krijgt u zo snel mogelijk een bericht terug. Als laatste is het uiteraard ook gewoon mogelijk om te telefoneren. Kies de contactwijze van uw keuze en neem vandaag nog contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn