Tweedehands archiefkasten kopen

29 november 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Tweedehands archiefkasten kopenTwee weken geleden besloot ik om mijn huis op te ruimen. Het was vroeg in de ochtend op zaterdag en ik was net wakker geworden, hierna kon ik niet meer slapen. Ik besloot om uit bed te gaan en mijn dag goed te besteden. De krant kwam net binnen en ik zag dat er veel oud papier op de krantenstapel lag. Ik bracht dit naar de papierbak en het opruimen gaf een goed gevoel. Het leek mij een goed idee om die dag eens goed in huis op te ruimen. Ik bracht al het andere vuil weg, alle rommel dat nog in de woonkamer lag ruimde ik ook op. Ik heb een grote kast in de kamer staan waar ik al mijn documenten in bewaar. Er lagen verschillende documenten met stapels op elkaar. Ik legde altijd mijn belangrijke documenten op deze stapels, maar dit was geen goede manier om dit te bewaren. Het leek mij verstandig om twee tweedehands archiefkasten te kopen waar ik alles goed kon bewaren. Ik besloot om eerst maar de documenten uit te zoeken. Alle brieven die ik niet meer nodig had gooide ik weg en ik maakte verschillende stapels met brieven van de belastingdienst, mijn werk, de bank en de overheid. Mijn idee was om deze stapels netjes in mappen in de tweedehands archiefkasten te stoppen. Er waren veel documenten die ik kon weggooien, maar er bleef veel over. Van het grootste gedeelte wist ik niet of ik ze kon weggooien, of moest houden, dus besloot ik om ze te bewaren. Toen ik klaar was met het sorteren, opende ik mijn laptop om op zoek te gaan naar tweedehands archiefkasten.    

Bij Daan’s Kantoormeubelen Tweedehands archiefkasten gevonden

Ik weet dat een nieuwe archiefkast erg duur kan zijn, maar voor mij hoefde de kasten niet nieuw te zijn. Zolang de tweedehands archiefkasten er netjes uitzagen, dan vond ik het goed. Ik wist al waar ik ze zou neerzetten. Ik heb een extra kamer in het huis die ik gebruik als logeerkamer, maar de kamer wordt bijna nooit gebruikt. Op mijn laptop zocht ik op Google naar webshops die tweedehands archiefkasten verkopen. Ik vond een aantal websites, maar vond hier de kasten erg duur, of niet mooi. Toen ik verder zocht vond ik de website daanskantoormeubelen. Ik zag dat ze archiefkasten hadden die erg goedkoop waren en die goed in mijn logeerkamer zouden passen. De prijs voor deze kasten was veel goedkoper dan op de andere websites. Ik zag dat ik de kasten zelf moest ophalen, maar het bedrijf was dicht in de buurt. Ik nam contact op via het contactformulier en ik kreeg binnen een half uur een berichtje terug. De tweedehands archiefkasten kon ik die dag al ophalen. Ik wilde nog snel wat eten en daarna reed ik naar Daan’s Kantoormeubelen. Toen ik daar aankwam zag ik dat ze nog veel meer artikelen verkochten. Ik zag ook een mooie bureaustoel en besloot om deze stoel ook te kopen.

Goede spullen voor een voordelige prijs

De tweedehands archiefkasten en de bureaustoel die ik gekocht heb zijn van een goede kwaliteit en ik heb ze erg voordelig kunnen kopen. De kasten staan in de logeerkamer en al mijn documenten passen er gemakkelijk in. Mijn belangrijke papieren zijn nu goed geordend en ik kan alles gemakkelijk terugvinden. Je kan bijna niet zien dat de meubels tweedehands zijn, want ze zien er nog erg goed uit. Voor kantoormeubilair kan ik Daan’s Kantoormeubelen aanraden.

  • De tweedehands archiefkasten en de bureaustoel waren erg goedkoop
  • Het bedrijf verkoopt nog veel meer meubels
  • De kwaliteit van de artikelen is erg goed
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn