U kunt condooms online kopen op onze website

7 mei 2018

Posted in Erotiek

Stel dat u condooms online zoekt, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een zoekmachine zoals Google. Dan is de kans aanzienlijk groot dat u op onze website uitkomt. Want op dokterlifestyle.com zult u vele condooms online aantreffen die u direct kunt bestellen. Kleine en grote modellen, dunne of de wat dikkere variant met ribbels en ook condooms online in vele smaakjes zodat orale seks nog aantrekkelijker is om te doen. Wij leveren kwaliteit en zodoende vindt u er uitsluitend producten van bekende A-merken en daarvan is Durex ongetwijfeld de bekendste. Dit merk heeft misschien zelfs wel een monopoliepositie in de hele wereld. Toch zijn er ook diverse andere producenten die net zulke goede condooms online verkopen via onze website. Dus kijkt u eens iets verder als u op zoek bent naar een nieuwe seksuele ervaring. Want ook bij orale en anale seks moet het vrijen veilig zijn. Weliswaar kan de dame niet zwanger worden door deze handelingen, wel kunnen jullie elkaar besmetten met seksueel overdraagbare aandoeningen. En dat kan nooit de bedoeling zijn. U begrijpt daarom dus wel dat u niet vroeg genoeg condooms online kunt kopen als u binnenkort een eerste date hebt. Misschien is het niet zo charmant om direct op de eerste date het bed in te duiken, maar u leeft ten slotte maar een keer en daarom moet u er ook alles uithalen wat erin zit. Maar doe het te allen tijde veilig, tenzij het daadwerkelijk zo is dat u zich wilt voorplanten.

Het is een eenvoudig klusje om condooms online te bestellen

U kunt aan de hand van diverse subcategorieën snel het totale aanbod aan condooms online verkleinen. Klik bijvoorbeeld op de condooms met glijmiddel, het condoom die orgasmes vertragen zodat het niet alleen langer duurt maar ook intenser of bekijk onze selectie aan grootverpakkingen. Die laatste optie is handig als u regelmatig seks hebt met vreemden, we denken aan onenightstands en dergelijke. Maar ook als u net de ware hebt ontmoet. U bent dan nog niet zo op de hoogte van diens seksuele geschiedenis. Het is verstandig om minstens een halfjaar dit voorbehoedsmiddel te gebruiken, ook al is zij aan de pil. Vervolgens zal blijken of er een soa onder de leden is. Zo niet, dan hoeft u niet langer dat rubbertje om uw penis te doen. U weet in ieder geval zeker dat u geen nare ziekte kan krijgen en dat u uw partner niet kunt infecteren. Mocht u het trouwens na een half jaar nog steeds niet vertrouwen dan kunt u altijd nog een gezamenlijke soa test overwegen.

  • U kunt de condooms online uitzoeken op maat, functie, model en ga zo maar door. Zelfs op prijs en merk kunt u de condooms online bij ons opzoeken,
  • Hebt u al een account of wilt u een eenmalige bestelling maken? Vul in ieder geval uw contact- en adresgegevens in,
  • U hoeft dan enkel nog te betalen en dat doet u vanzelfsprekend met een online betaalsysteem. U ontvangt een bevestiging in uw inbox en we sturen het binnen enkele werkdagen, meestal binnen 24 uur nog naar u op.

We bieden u een keur aan sekspeeltjes aan

Naast condooms online kunt u er vele andere erotische gebruiksartikelen bestellen. Zo kunt u een keur aan glijmiddel bestellen. Dat zal de penetratie vergemakkelijken en het genot verhogen. Maar u kunt er ook diverse speeltjes voor hem, voor haar en voor beiden bestellen zodat u uw seksleven kunt uitbreiden. Dankzij een vibrator, handboeien of een zweepje kan de normale seks omgetoverd worden tot een hemels spektakel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn