U kiest toch ook voor een snelle hosting?

7 mei 2018

Posted in ICT en Techniek

Zoekt u naar? Logisch, want u hebt als bedrijf, instelling of dienstverlening een site die te allen tijde in de lucht moet zijn. Een site die langzaam laadt of gegevens traag verwerkt is niet uitnodigend. Daarom is het slim om voor snelle hosting bij webruimtehosting.nl te kiezen want we bieden u drie verschillende pakketten aan waarvan de goedkoopste al een snelle hosting vorm is. De goedkoopste variant kost u trouwens slechts 99 eurocent per maand dus tel uit uw winst. Duurder hoeft het niet te zijn. Maar wat krijgt u daar dan allemaal voor terug? In ieder geval ongelimiteerd dataverkeer, ongeacht de hoeveelheid bezoekers die tegelijkertijd op uw site aanwezig zijn en daar hopelijk handelingen verrichten zoals het bestellen van producten en het opvragen van diensten. Ook krijgt u bij dit pakket 3 GB aan SSD webruimte, 15 domeinen onder één pakket, onbeperkte e-mailmogelijkheden en staat ons supportteam altijd voor u klaar als er problemen of vragen zijn over deze snelle hosting. Wij garanderen simpelweg de snelste laadtijden terwijl u als bonus ook nog eens een gratis SSL-certificaat krijgt waarmee u kunt aantonen dat uw website betrouwbaar is, niet gehackt kan worden en zorgzaam met de gegevens van diens klanten omgaat. De servers staan natuurlijk in Nederland, in Dronten om precies te zijn, en dat maakt deze snelle hosting ook zo betrouwbaar en vlug. Dus mocht u nog twijfelen, kijk eens op onze website en stel uw persoonlijke vragen aan onze klantenservice.

Behoefte aan snelle hosting? Maak vandaag nog uw keuze

Het spreekt voor zich dat snelle hosting uw voorkeur heeft. Maar welk pakket sluit het beste aan op de bedoelingen van uw website? Is het een niche waarin u werkt en verwerkt u weinig bezoekers? Is het enkel een informatieve website? Dan raden we u het goedkoopste pakket aan qua snelle hosting. Draait het vooral om de verkoop van producten, zelfgemaakt of als reseller? Dan raden we het middelste en tevens meest gekozen pakket aan. Grote ondernemingen doen er goed aan om direct het duurdere pakket af te sluiten. Mocht u na verloop van tijd willen overstappen naar een andere optie dan is dat bij ons altijd een mogelijkheid. Zo kan het geen kwaad om na 6 maanden of 12 maanden het webbezoek grondig te analyseren. U weet dan tevens waar u eventueel aanpassingen moet doorvoeren op uw site zodat bezoekers daadwerkelijk klanten worden en dat men bij u terug blijft komen. Klantenbinding is immers ook digitaal een belangrijke factor die u niet uit het oog moet verliezen.

  • Kies voor een snelle hosting van uw site. Het maakt voor ons niets uit met welk programma de site is gebouwd.
  • Denk goed na over de domeinnaam of domeinnamen die u wilt vastleggen. Ook de extensie speelt een belangrijke rol in de vindbaarheid van de website.
  • Wist u dat al meer dan 8.000 klanten u reeds zijn voorgegaan?

We zorgen voor een betrouwbare hosting

We staan op diverse manieren voor u klaar als u nog vragen hebt. Dat kunnen we ons goed voorstellen want er zijn in dit veld vele concurrenten te vinden. U kunt on tijdens kantooruren altijd telefonisch bereiken en ons zelfs via de chat aanspreken. Ook mailen is een verstandig idee, dat kan immers 24 uur per dag. U kunt ons ten slotte ook via de sociale media volgen. Dan weet u als eerste als onze snelle hosting bijvoorbeeld nog sneller of aantrekkelijker geprijsd is en dat het voor u een goed moment is om in te stappen. Volg ons daarom via Facebook, Twitter en/of Instagram en mis geen enkel nieuwsfeit meer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn