Uw partner voor hoogwaardige metaalbewerking

11 mei 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

In veel verschillende industrieën is het nodig om door middel van metaalbewerking bepaalde essentiële onderdelen te laten vervaardigen. Een van de beste bedrijven in Nederland om hier voor in te schakelen is zonder twijfel GB Metaal & Kunststoffen. Wij kunnen u van zeer veel verschillende soorten metaalbewerking voorzien en kunnen op die manier vrijwel alles voor u vervaardigen. Of het nou gaat om onderdelen voor de landbouwindustrie of voor bijvoorbeeld auto-onderdelen, in alle gevallen zijn wij de partner in de metaalbewerking waar u op kunt rekenen. Door onze ervaring en passie voor het werk dat wij leveren kunnen wij u altijd de allerbeste kwaliteit garanderen en daarom zijn wij in de laatste jaren sterk gegroeid en een vertrouwde partner van vele bedrijven. De verschillende soorten metaalbewerking die wij beheersen en waar wij de juiste apparatuur voor in huis hebben stelt ons in staat om vrijwel alles voor u op maat te maken. Handig is ook zeker dat wij naast metaalbewerking ook kunststofbewerking voor u kunnen uitvoeren. Ook voor onderdelen van iets anders dan metalen kunt u dus op onze diensten en producten rekenen. In de verschillende branches die wij kunnen helpen met het vervaardigen van onderdelen of halffabricaten zijn wij niet voor niks een bekende naam. In de automotive industrie kunnen wij u onder andere onderdelen zoals uitlaten en zitlengteverstellers bieden, maar ook zeer veel andere onderdelen die door metaalbewerking dienen te worden geproduceerd kunnen wij u aanbieden. Wat denkt u bijvoorbeeld van armsteunhouders en diverse onderdelen die gebruikt worden om hoofdsteunen op hun plek te houden. Natuurlijk staat de kwaliteit van de genoemde producten voorop, want dit is in alle gevallen de hoogste prioriteit. U wilt natuurlijk niet dat de metaalbewerking die wij uitvoeren binnen de kortste keren kapot zal gaan. Daarnaast hebben wij ook altijd de prijs in ons achterhoofd zodat wij u kunnen beloven dat onze prijzen ten allen tijde zeer scherp zijn. Voor een breed scala aan producten die door middel van metaalbewerking gefabriceerd dienen te worden kunt u nergens zo goed terecht als bij GB Metaal & Kunststoffen dus kijk vandaag nog rond op onze site om te bekijken wat wij u allemaal kunnen bieden.

Veel verschillende soorten metaalbewerking mogelijk

Handig aan ons bedrijf is dat wij ons niet richten op één soort metaalbewerking maar juist een breed scala aan diverse technieken en producten. Op die manier kunnen wij bijna iedereen die bij ons aanklopt uitstekend helpen en altijd de producten op maat leveren. Dit kan ook in grote hoeveelheden, dus ook daarvoor kunt u zeker bij ons terecht. Door ons uitstekende machinepark kunnen wij u zeer hoge kwaliteit beloven en daarnaast altijd op tijd leveren wat wij u bij ons wilt bestellen. Het moge duidelijk zijn dat wij in de metaalbewerking branche boven aan de lijst staan van bedrijven die kwaliteit met snelheid en een scherpe prijs combineren. U kunt bij ons zoals gezegd voor veel verschillende technieken terecht. Om u een overzicht te geven van de verschillende soorten bewerkingen die wij voor u uit kunnen voeren volgt hier een opsomming van enkele van deze technieken:

  • Frezen
  • Dieptrekken
  • Forceren
  • Langgatboren
  • Palletboren

In de metaalbewerking die wij voor u kunnen verzorgen kunnen wij al deze technieken gebruiken en combineren en op die manier kunnen wij vrijwel alles wat u wilt voor u op maat maken. Ook voor grote producten kunt u bij ons terecht van veel van onze machines kunnen dit uitstekend aan. Als u nou op zoek bent naar één onderdeel om uw machine compleet te maken of als u nou meerdere kleine onderdelen wilt, in alle gevallen kunt u rekenen op GB Metaal & Kunststoffen om op tijd en voor een scherpe prijs alles te leveren. Wij denken uiteraard ook graag met u mee om u een oplossing op maat te kunnen bieden en daarom gaan wij graag met u in overleg voordat u bij ons een bestelling plaatst. We kunnen dan overleggen over de beste aanpak en over eventuele extra wensen die u kunt hebben. Wij vinden het uitermate belangrijk dat wij exact maken, via metaalbewerking of kunststofbewerking, wat u voor ogen hebt en dus gaan wij hierover graag met in gesprek. Kijk dus voor een eerste indruk van de diensten die wij u kunnen bieden vooral eens rond op onze website en neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten of bijvoorbeeld een offerte op maat wilt.

Professionele en ambachtelijke aanpak

Wij gaan er prat op dat wij het ambachtelijke van het bewerken van metaal en kunststof combineren met een zeer professionele aanpak. Dit komt er in de praktijk op neer dat wij met liefde voor het product alles exact op maat maken en dit doen door moderne technieken te gebruiken. Dit kan maatwerk zijn, maar ook op het gebied van serieproducties kunt u op ons rekenen. Metaalbewerking is meer dan alleen het buigen en zagen van metaal en daarom denken wij graag met u mee wat de beste oplossing voor u situatie kan zijn en wat voor technieken wij hiervoor toe kunnen passen. Wij zijn ook in te schakelen als u reparaties uit wilt laten voeren op kunststof of metalen objecten, dus ook op dat gebied kunt u nergens beter terecht dan bij ons. Wij werken volgens de ‘afspraak is afspraak’ basis en daarom kunt u er altijd op rekenen dat wij op tijd de hoogste kwaliteit afleveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn