Vergeet niet om een esta formulier aan te vragen

18 november 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Mijn man en ik waren vorig jaar tien jaar getrouwd en dat wilden we graag vieren door een reis te gaan maken. Wij wilden al heel lang een keer naar Amerika afreizen en vandaar dat deze gelegenheid door ons is aangegrepen om eindelijk naar dit mooie land op vakantie te gaan. Wij wilden namelijk heel graag een keer in New York kijken om te zien hoe deze stad in het echt is. Je hebt hier natuurlijk al heel veel over op televisie gezien en dan is het altijd leuk om er ook een keer in het echt heen te gaan. Wij hebben daarom gekeken wanneer wij het beste konden gaan en wij zijn toen op zoek gegaan naar voordelige tickets. Deze hadden wij tamelijk snel gevonden en daarna zijn wij op zoek gegaan naar een hotel waar wij een week konden overnachten. Zo meenden wij dat wij alles in kannen en kruiken hadden, maar achteraf weten we dat dat niet het geval was. Wij hadden namelijk geen esta formulier aangevraagd. Wij hadden nog nooit van een esta formulier gehoord en daarom wisten we ook niet dat het noodzakelijk is om een esta formulier aan te vragen. Inmiddels weten we dat wel want wij kwamen een paar dagen voordat wij zouden vertrekken tot de ontdekking dat een esta formulier noodzakelijk is om Amerika binnen te komen. Vandaar dat wij toen als de wiedeweerga zijn gaan kijken hoe wij alsnog aan dat esta formulier zouden kunnen komen. Dat was een heel gestress en daar zaten wij natuurlijk niet op te wachten. Ik wil daarom ook iedereen die naar de Verenigde Staten afreist, aanraden om op tijd een esta formulier aan te vragen. Het kan namelijk heel veel problemen schelen wanneer u dit formulier meteen aanvraagt.

U kunt uw esta formulier aanvragen via Esta-Aanvragen.nl

Toen wij op zoek gingen naar hoe wij een esta formulier konden aanvragen, kwamen wij terecht op de site van Esta-Aanvragen.nl. Deze site is heel handig omdat je hier heel snel een esta formulier kunt regelen. Het is echter wel handig om dit niet te laat te doen. Je moet namelijk allerlei vragen invullen en als het goed is krijg je op deze manier de papieren die je nodig hebt. Het kan echter zijn dat er iets niet helemaal helder is en dan gaat men nog wat meer vragen aan je stellen. Dit alles duurt wat langer waardoor het zeer de moeite waard is om niet te lang te wachten met het aanvragen van je papieren. Wanneer je namelijk wacht tot een a twee dagen voorafgaand aan de reis, dan is de kans groter dat je je papieren niet op tijd krijgt. Wij hadden gelukkig het geluk dat wij geen extra vragen kregen en wij hadden onze papieren dan ook de volgende dag al in ons postvakje. Wij zijn daarom ook erg blij dat wij Esta-Aanvragen hebben weten te vinden want deze site heeft ons heel veel ellende bespaard. Mocht u daarom binnenkort ook naar de Verenigde Staten afreizen, dan raad ik u aan om snel even naar de genoemde site te surfen om alle benodigde papieren te regelen.

Ga goed voorbereid op reis

Wanneer u zonder zorgen op reis wilt gaan, moet u op tijd de juiste papieren regelen. Wij hebben dankzij Esta-Aanvragen.nl alles nog net op tijd kunnen regelen. Kortom:

  • als u naar de Verenigde Staten gaat, moet u een esta aanvragen
  • zonder esta komt u het land niet binnen
  • wacht niet te lang met het aanvragen van uw benodigde papieren

Kijk vandaag nog even op Esta-Aanvragen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn