Waterkoeler

17 november 2018

Posted in Mens en gezondheid

Heel veel mensen vinden een lekker glas koel water op zijn tijd echt heerlijk en dit kun je hen bieden als je over een waterkoeler beschikt! In veel kantines en wachtruimtes is een koffieautomaat te vinden en vaak zijn er ook wel frisdrankautomaten. Heel netjes natuurlijk, om je personeel en wachtende gasten dergelijke drankjes aan te bieden, maar velen hebben net zo lief gewoon een heerlijk verfrissend watertje en dit is lang niet altijd te krijgen. Velen hebben zelf wel een leeg flesje bij zich, maar als zij dit bij willen vullen, moeten ze vaak naar een toiletruimte gaan om daar bij het fonteintje weer te kunnen bijvullen. Het plaatsen van een waterkoeler biedt dan ook echt veel service aan mensen. Zo hebben zij altijd de mogelijkheid om hun dorst te lessen en dat is natuurlijk erg prettig. Alleen daarom al is het dus raadzaam om ervoor te kiezen een waterkoeler te laten plaatsen!

Waterkoeler voor gezond drankje

Nu denk je misschien: mensen kunnen toch ook hun dorst lessen met een kop koffie of een flesje cola, om maar een voorbeeld te noemen. Maar niet iedereen heeft altijd zin in een warme drank en met een waterkoeler heb je juist de beschikking over iets heerlijk fris. Natuurlijk is een flesje frisdrank ook fris, maar dit bevat ook altijd bubbels en veel suiker en daar heeft niet iedereen trek in. Bovendien maken die suikers het ook ongezond, wat voor velen ook een reden is om hier niet voor te willen kiezen. Voor jou als werkgever is het natuurlijk ook prettig als mensen juist voor een glaasje water kiezen, in de eerste plaats natuurlijk vanwege het gezondheidseffect. Jij wilt je personeel natuurlijk zo gezond mogelijk houden en op deze manier kun je daar heel eenvoudig een steentje aan bijdragen. Een ander groot voordeel van een waterkoeler is dat het per glas een stuk goedkoper is dan andere dranksoorten. Dat is natuurlijk ook zeker mooi meegenomen, zo kun je toch een besparing realiseren. En wist je dat mensen die veel water drinken, frisser en productiever zijn? Ook op die manier heb je er op de werkvloer dus echt baat bij om hiervoor te kiezen! Met andere woorden, er zitten eigenlijk alleen maar heel veel voordelen aan het laten plaatsen van een waterkoeler!

Eenvoudige plaatsing

Er zitten dus verschillende voordelen aan het laten plaatsen van een waterkoeler:

  • het is voordeliger
  • je verleent mensen service
  • er is altijd een gezond fris drankje voor handen
  • er wordt productiever gewerkt doordat mensen goed gehydrateerd zijn

Heb jij er interesse in om een dergelijk apparaat in je kantine te hebben staan? Of wil je het in je showroom of wachtkamer hebben? Of misschien wel gewoon thuis? Het is allemaal mogelijk, de exemplaren van Aqua & Beans kunnen op alle mogelijke locaties geplaatst worden! Prettig aan dit bedrijf is dat je bij hen verschillende opties hebt. Niet alleen wat betreft de waterkoeler zelf, deze is bij hen in verschillende varianten verkrijgbaar, maar ook wat betreft de manier van aanschaf. Je kunt bij hen ervoor kiezen het apparaat te kopen, maar je kunt ook kiezen voor huur. Als je voor huren kiest, dan heb je ook nog de mogelijkheid om een All In contract af te sluiten. Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor de cooler, de waterflessen en de service. Zo heb je er dus helemaal geen omkijken meer naar en weet je precies waar je iedere maand wat kosten betreft aan toe bent. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die zij voor een waterkoeler kunnen bieden, kijk dan eens op aqua-beans.nl voor meer informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn