Wat moet je doen als je je ex terug wil?

16 november 2018

Posted in Relatie en Dating

Ik vond het verschrikkelijk toen mijn vriend en ik uit elkaar gingen, inmiddels een jaar geleden. We waren tot de conclusie gekomen dat we uit elkaar waren gegroeid. Maar al snel toen ik ergens anders woonde, besefte ik dat ik mijn ex terug wilde. Ik voelde dat ik er nog niet klaar voor was om hem los te laten, omdat ik het gevoel had dat er nog een kans was voor ons. Het was niet zo dat we ruzie hadden, of dat we elkaar niet meer leuk vonden. Maar we hadden de afgelopen jaren eigenlijk veel te weinig aandacht aan elkaar besteed. We waren beiden gefocust op onze carrière en daarom merkten we op een gegeven moment dat de verbinding weg was. Dat speciale gevoel was er niet meer en dan ga je elkaar irriteren. We hadden al veel eerder actie moeten ondernemen. En toen we een tijdje uit elkaar waren werd dat gevoel steeds sterker en wilde ik er alles aan doen om mijn ex terug te krijgen.

Online hulp als je je ex terug wil

Het is vreselijk als je uit elkaar bent en je weet niet wat die ander doet. Je hebt geen idee of die al een ander heeft, of dat hij zich hetzelfde voelt als jij. Dat vond ik heel zwaar. Ik wilde mijn ex terug, maar ik had geen idee hoe. Toen ik een avond alleen op de bank zat, ben ik gewoon op internet gaan zoeken op ‘ex terug’, gewoon om te kijken wat voor informatie er boven zou komen. En ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan, want zo heb ik een hele goede site gevonden die me geweldig heeft geholpen. Dat is de site https://exterug.nl/. Het is zo fijn om meer te lezen over het onderwerp je ex terug winnen. Ik had een beetje het gevoel dat ik de enige op de wereld was, omdat iedereen zei dat ik hem moest vergeten. Maar ik had zo sterk het gevoel dat er nog een kans was, dat ik het zeker de moeite waard vond om nog een keer actie te ondernemen. Ik ben goed de site gaan doornemen en het is een hele fijne site:

  • Veel interessante artikelen
  • Waardevolle tips
  • Verhalen zijn van een expert

Alles voor de liefde

Natuurlijk kan iedereen wel wat roepen en tips geven, maar daar hoef je bij Ex Terug zeker niet bang voor te zijn. Op deze website kun je namelijk meer informatie vinden van iemand die er echt voor heeft gestudeerd. Edwin heeft sociale psychologie gestudeerd en hij heeft ook daadwerkelijk heel veel stellen weer bij elkaar gebracht. Daarom heb ik veel artikelen op deze site goed doorgenomen en heb ik zijn e-book besteld. Dat heeft me echt geholpen. Natuurlijk heb ik goede praktische tips gekregen om het in goede banen te leiden. Maar het heeft me ook vooral veel vertrouwen gegeven en dat was voor mij heel belangrijk. Achteraf gezien ben ik ontzettend blij dat ik de site van Ex Terug heb ontdekt. Ik heb veel gehad aan de tips die hier te vinden waren en ben heel goed te werk gegaan. Langzaamaan hebben we het contact opgepakt en zijn we weer gaan opbouwen. Want het bleek dat hij mij ook heel erg miste en dat hij er ook voor open stond. Inmiddels zijn we weer samen en we zijn echt hechter dan ooit. We hebben heel veel gesproken over wat er mis ging en we doen het nu heel anders. Ik ben de site echt heel erg dankbaar, want ik heb mijn geliefde weer terug.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn