Verhelp lage rugpijn in Utrecht bij VolDaan Massagepraktijk

28 februari 2019

Posted in Mens en gezondheid

Klachten aan de rug zijn een van de meest voorkomende klachten in ons land. Echter zijn er ook veel gevallen waarbij de klachten niet direct op een echo of scan te zien zijn. Lage rugpijn in Utrecht hoeft dus niet altijd direct een duidelijke aanwijzing te hebben. Voor lage rugpijn in Utrecht zijn er wel verschillende mogelijkheden om toch van de pijn af te komen. Een daarvan is VolDaan Massagepraktijk. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van lage rugpijn in Utrecht en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over lage rugpijn in Utrecht zelf. Zo heeft u alle informatie bij de hand om een afspraak in te plannen in onze praktijk en uw klachten te laten verhelpen.

Meerdere oorzaken mogelijk voor lage rugpijn in Utrecht

Een van de meest voorkomende klachten waarmee mensen naar de huisarts gaan, is lage rugpijn in Utrecht. Zodra men naar het ziekenhuis doorverwezen wordt voor scans, dan is er vaak niets op te zien. De oorzaak van lage rugpijn in Utrecht kan echter komen door een slechte doorbloeding van het weefsel. Hierdoor worden er pijnsignalen afgegeven en ervaart u pijn. Daarnaast zijn er nog enkele oorzaken van lage rugpijn in Utrecht:

  • Een hernia
  • Een triggerpoint langs de wervelkolom
  • Een triggerpoint in een ander deel van het lichaam

Hoewel er verschillende oorzaken zijn van lage rugpijn in Utrecht, wilt u er te allen tijde vanaf. Het geeft u namelijk veel hinder in het dagelijks leven, wat uiteraard niet de bedoeling is. Met de juiste behandeling en enkele aanpassingen in uw beweegpatroon en uw leefstijl kunt u van uw klachten afkomen. Hierbij kunnen wij u helpen in onze praktijk. Onze therapie is er namelijk op gericht om niet alleen de pijnlijke plek te behandelen, maar ook te kijken naar andere blokkades die een herstel van uw klachten kan verhinderen. Zo wordt er dus niet alleen gekeken naar uw rug, maar worden ook de bekken, heupen en nek meegenomen in de behandeling om een effectief herstel te kunnen garanderen. Daarnaast krijgt u ook deskundig advies om eventuele klachten in de toekomst te kunnen voorkomen. Tijdens een intake afspraak bekijken wij uw klacht en kijken wij naar de oorzaak van het probleem. Van hieruit gaan wij aan de slag met een behandeling op maat. Hierbij garanderen wij u altijd van een gewenst eindresultaat, waarbij u altijd de juiste begeleiding en ondersteuning heeft bij het herstel van uw lage rugpijn in Utrecht.

Wij helpen u verder dan alleen de klacht

VolDaan Massagepraktijk is uw specialist op het gebied van klachten aan de rug. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij u altijd binnen een kort tijdsbestek van uw klachten af kunnen helpen. Hierbij kijken wij niet alleen naar de pijnlijke plek zelf, maar pakken wij ook andere blokkades in het lichaam aan om klachten in de toekomst te voorkomen. Daarnaast helpen wij u ook door middel van deskundig advies aan een verandering in uw beweegpatroon en leefstijl, zodat succes gegarandeerd is. U kunt daarbij verschillende pakketten aanschaffen, zodat u altijd eerst kunt kijken of het wat voor u is, of direct kunt kiezen voor een maandelijkse onderhoudsbeurt aan uw rug. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw klachten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://voldaan-massagepraktijk.nl/. Wij helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn