Overweegt u om oefentherapie in Alkmaar te nemen?

27 februari 2019

Posted in Mens en gezondheid

Een aantal jaar geleden heb ik een ernstig ongeluk gehad. Ik heb daarna heel lang moeten herstellen en ik heb sindsdien eigenlijk altijd pijn. Dat is uitermate vervelend en ik ben daarom ook altijd op zoek om iets aan de pijn te kunnen doen. Een tijdje geleden kwam ik iemand tegen die oefentherapie in Alkmaar had ondergaan. Ik moet u bekennen dat ik nog nooit van oefentherapie in Alkmaar gehoord had, maar het had meteen al mijn aandacht. De vrouw die mij namelijk vertelde over deze oefentherapie in Alkmaar had namelijk vroeger dezelfde klachten als ik. Ook zij had altijd pijn. Alleen al wanneer zij stond, voelde zij de pijn door haar rug schieten. Ik herkende dit helemaal en toen ik hoorde dat zij heel veel baat had gehad bij haar oefentherapie in Alkmaar, leek het mij een goed idee om eens te kijken of ik mij ook voor deze behandeling op zou kunnen geven. Ik heb haar daarom gevraagd waar ik meer informatie over deze oefentherapie in Alkmaar kon vinden en ik kreeg van haar te horen dat ik een keer naar pitom.nl zou moeten kijken. Hier kun je namelijk lezen over het soort therapie dat zij heeft ondergaan. Ik ben naar huis gefietst en ik heb de site meteen even bekeken.

Ik heb heel veel baat gehad bij deze oefentherapie in Alkmaar

Toen ik thuis eenmaal de site ging bekijken, had ik al snel in de gaten dat dit heel geschikt voor mij zou kunnen zijn. Ik las namelijk dat je aan de hand van deze oefentherapie in Alkmaar gaat kijken hoe je bijvoorbeeld je houding kunt aanpassen. Vaak ben je je helemaal niet bewust van hoe je staat en dat leidt ertoe dat je bijna automatisch een verkeerde houding aanneemt. Voor veel mensen is dit niet meteen problematisch, maar voor mij dus wel omdat ik een ongeluk heb gehad waardoor ik altijd pijn ervaar. Ik heb daarom meteen een afspraak gemaakt voor deze oefentherapie in Alkmaar en ik kreeg te horen dat ik al op heel korte termijn langs mocht komen. Dat was heel prettig om te merken en ik keek dan ook uit naar de eerste behandeling. Ik kan u zeggen dat deze mij heel goed is bevallen. Ik heb nu een aantal keer oefentherapie in Alkmaar gehad en ik voel mij nu al heel veel beter. Ik kan deze oefentherapie in Alkmaar daarom ook aan iedereen van harte aanbevelen.

Ik raad deze behandeling van harte aan!

Mocht u net als ik, ook altijd pijn ervaren, dan raad ik u deze therapie van harte aan. U zult merken dat er weer mogelijkheden gecreƫerd worden wanneer u zich hier laat behandelen. Kortom:

  • ik heb veel minder pijn dankzij deze behandeling
  • ik merk dat ik veel meer energie heb
  • ik voel mij veel soepeler en kan veel meer dingen doen

Kijk voor meer informatie even op de site van pitom. Mocht u raag onder behandeling willen gaan, dan kunt u zich ook via de site inschrijven. U krijgt doorgaans heel snel antwoord op uw mailtjes.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn