Wij bestelden unieke houten keukenkastjes via Meubelmakerij-Fundi.nl

16 maart 2018

Posted in Woning en Tuin

Afgelopen maand was het dan eindelijk zover: onze nieuwbouwwoning was eindelijk klaar en wij konden beginnen met het inrichten van deze woning. Aangezien ik het leuk vond om er iets bijzonders van te maken, hebben wij beslist dat wij graag een keuken op maat wilden laten maken. Wij zijn daarom eens even op zoek gegaan naar een meubelmakerij die ons zou kunnen helpen met het maken van houten keukenkastjes. Wij hebben eens gekeken waar wij zouden moeten zijn om deze houten keukenkastjes te laten maken. Wij hoorden van vrienden van ons dat zij ooit een tafel hadden laten maken bij Meubelmakerij-Fundi.nl en omdat wij deze tafel echt heel erg mooi vonden, leek het ons goed om eens te kijken of Meubelmakerij-Fundi.nl ons ook zou kunnen helpen met het vervaardigen van de houten keukenkastjes. Wij hebben daarom meteen even contact met deze mensen opgenomen en dat voelde meteen heel erg goed. Zij vroegen ons om een keer naar hun werkplaats te komen met een schets van wat wij ongeveer in gedachten hadden. Zo gezegd zo gedaan, wij zijn een keer naar de werkplaats gegaan van deze meubelmakerij en daar hebben wij besproken wat wij graag zouden willen. Een van de mensen van dit bedrijf heeft ons toen een paar aanpassingen voorgesteld en daar waren wij het helemaal mee eens. Toen hebben wij besproken wat het houten keukenkastjes ons zou gaan kosten en wij waren van mening dat ze hier heel goede prijzen rekenen voor hun diensten. Wij wilden dan ook graag met dit bedrijf gaan samenwerken en dat is dan ook wat wij gedaan hebben. Wij lieten hier onze houten keukenkastjes en daar zijn wij heel erg tevreden over. Mocht u willen weten wat men hier voor u zou kunnen doen, kijk dan een keer op de site van Meubelmakerij-Fundi.nl.

Wij lieten houten keukenkastjes maken van duurzaam hout

Wij vonden het heel erg belangrijk dat wij houten keukenkastjes konden laten maken van duurzaam hout. Toen wij bij Meubelmakerij-Fundi.nl aanklopten, hebben wij dus meteen gevraagd of het voor hen mogelijk was om met duurzame materialen te werken. Wij waren heel blij om te horen dat het bij hen niet alleen mogelijk was om met dergelijke materialen te werken, het was zelfs de standaard. Wij konden hier dus precies de houten keukenkastjes laten maken waar wij naar op zoek waren. Men werkt hier namelijk enkel en alleen maar met duurzaam hout want men wil niet bijdragen aan de vernietiging van het tropisch regenwoud. Vandaar dat men hier heel goed weet waar het hout vandaan komt en dus ook aan de klant een eerlijk product kan leveren. Mocht u ook graag een keer de diensten van dit bedrijf willen inschakelen, dan raad ik u aan om een keer naar de site van dit bedrijf te kijken. Hier kunt u namelijk een aantal foto’s bekijken van de producten die men hier voor u kan vervaardigen. U zult zien dat u hier enkel en alleen maar unieke producten kunt bestellen waar u nergens ter wereld een tweede van zult kunnen vinden.

Wij hebben hier maatwerk mogen ontvangen!

Wij zijn heel erg tevreden met onze houten keukenkastjes en wij hebben besloten om dit bedrijf ook een tafel voor ons te laten maken. Wij doen dit omdat:

  • wij hier een uniek product konden aankopen
  • wij heel veel waarde hechten aan duurzaam werken en dat doet men bij dit bedrijf
  • wij onze wensen konden aangeven en wij vervolgens het product kregen wat wij in gedachten hadden

Kijk snel even op de site Meubelmakerij-Fundi.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn