Wij kochten een kluis via Allesveilig.nl

13 juli 2017

Posted in Woning en Tuin

Wij wonen al een aantal jaar in Amsterdam en sinds wij hier zijn gaan wonen, is er al drie keer bij ons ingebroken. Niemand zit te wachten op ongenode gasten en dat geldt in het bijzonder voor ons. Wij hebben namelijk veel spullen van waarde in ons huis liggen en die willen wij natuurlijk voor geen goud missen. Vandaar dat wij twee jaar geleden besloten hebben om een goede kluis te kopen. Wij waren namelijk van mening dat een goed product je heel veel problemen kan besparen. Wij waren van plan om al onze waardevolle spullen in een kluis te bewaren zodat wanneer er bij ons ingebroken zou worden, de dieven met geen mogelijkheid deze papieren uit deze ijzeren kast zouden kunnen krijgen. Wij wisten echter niet helemaal waar wij een goede kluis zouden moeten kopen. Wij hadden namelijk nog nooit een kluis gekocht en vandaar dat wij maar eens even bij vrienden en familie zijn gaan vragen of zij misschien nog een bedrijf wisten waar wij voor weinig geld een mooi kluisje zouden kunnen kopen. U moet weten dat wij een heel grote vriendengroep hebben en wij vinden het daarom altijd leuk om te horen waar zij hun spullen kopen, in dit geval dus waar zij hun kluis hadden aangeschaft. Heel veel van deze mensen vertelden ons over de website van Alles veilig. Dit vonden wij heel erg interessant en vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken wat er allemaal op deze site aangeboden werd. Het leek ons dat wanneer onze vrienden enthousiast waren over deze site, er waarschijnlijk heel veel moois werd aangeboden. Wij bleken hierin volkomen gelijk te hebben.

Met een kluis ben je zeker

Toen ik eenmaal thuis was, was ik helaas het adres van de website die mijn vrienden allemaal zo ontzettend waardeerden, alweer vergeten. Dat vond ik natuurlijk erg jammer maar ik ben niet iemand die de handdoek snel in de ringen gooit en dus ben ik maar eens even gaan kijken op het internet. Ik ging simpelweg maar even googelen op ‘kluis’ en toen kwam ik al heel erg snel terecht op de website van Allesveilig.nl. Ineens wist ik weer dat dit de site was waar ik naar op zoek was geweest en dus ben ik er meteen even voor gaan zitten om het uitgebreide assortiment te bekijken. Ik was heel erg onder de indruk van alles wat er op deze site werd aangeboden en ik vond het heel leuk om te zien dat ik hier voor heel weinig geld een heel goede kluis kon kopen. Ik hoefde dus ook niet lang te twijfelen over de vraag of ik hier al dan niet een goede kluis wilde gaan kopen. Ik ben iemand die normaliter nogal kan twijfelen, maar toen ik de kluis van Allesveilig.nl zag staan op de site van dit bedrijf, was ik meteen verkocht. Ik heb daarom meteen even gekeken hoe ik dit product zou moeten bestellen. Dat bleek heel erg eenvoudig te zijn en ook dat beviel mij heel erg goed. Ik heb dus nog diezelfde dag een bestelling geplaatst en al binnen een paar dagen had ik mijn kluis in huis.

Wij bieden dieven geen prooi meer

Wij zijn heel erg blij met onze aankoop en ik wilde in deze tekst graag aan de lezers duidelijk maken dat wij, waarmee ik mijn man en ik bedoel, heel erg te spreken zijn over alles wat Allesveilig.nl voor ons gedaan heeft. Kortom:

  • wij zijn dik tevreden
  • wij hebben gevonden wat we zochten
  • wij hebben voor weinig geld een fantastisch product gevonden

Kijk daarom ook even op Allesveilig.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn