Wilt u ook een bus huren?

4 mei 2016

Posted in Taxi en Personenvervoer

Gaat u binnenkort op reis met een groot gezelschap en zou u er graag voor willen zorgen dat iedereen tegelijk vervoerd kan worden van de ene naar de andere locatie? Wilt u een soort van rondreis gaan organiseren, waarbij een bus huren noodzakelijk is? Dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Volgaarne willen wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over een bus huren bij ons. Wij zijn Bak Reizen, een busbedrijf uit Alkmaar waarbij de klant nog echt koning is. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij hebben een breed aanbod in mogelijkheden voor een bus huren en daarom bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Twijfel daarom ook niet langer, maar breng vandaag nog even een bezoekje aan onze website bakreizen.nl om meer te weten te komen over wat wij zoal voor u kunnen betekenen als vervoersbedrijf. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en dit betekent dat wij voor ieder wel wat wils hebben. Een bus huren is dan bij ons ook niet alleen maar een bus huren, maar er kan van alles bij komen kijken. Wilt u hem met chauffeur hebben, of liever zonder? Wilt u een touring car hebben voor een klein gezelschap, of moeten er juist veel mensen in kunnen zitten? En wilt u de bus huren voor één dag of wordt het een meerdaagse reis? Bij ons kan het allemaal! Wij draaien er onze hand niet voor om. Dus wilt u ook op uw wenken bediend worden, dan kunt u niet meer om ons heen. Neem daarom ook snel een kijkje op onze website en vraag meer info aan. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te vernemen, zodat wij u kunnen helpen met busverhuur op maat.

Wist u dat een bus huren helemaal niet duur hoeft te zijn?

Het is een feit dat er ontzettend veel mensen zijn die denken dat een bus huren per definitie hoge kosten met zich mee gaat brengen. En daarom zijn ze al snel geneigd om deze optie maar aan hun neus voorbij te laten gaan. Toch is dit niet altijd een constructief besluit, want een bus huren kan namelijk ook heel goedkoop zijn. Tenminste, als u met ons in zee gaat. Wij hanteren de meest lage tarieven voor onze bussen en daarom zult u bij ons erg voordelig uit zijn. Bovendien rijden ze ook erg zuinig, zodat u ook aan brandstof niet veel kwijt bent. Al met al hoeft u bij ons niet al te diep in de buidel te tasten als u een bus huren wilt, omdat wij er te allen tijde voor zullen zorgen dat dit niet in de papieren gaat lopen voor u. Op onze site kunt u alvast een indruk krijgen over onze zachte prijsjes. Het staat dan ook als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk goedkoper uit bent. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Bij ons krijgt u waar voor uw geld. En zeg nou zelf, waar vindt u dat vandaag de dag nog? Waar kunt u tegenwoordig nog een bus huren, zonder dat een dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee? Bij Bak Reizen uit Alkmaar! Wij staan te allen tijde voor u klaar met de allerbeste bussen voor de laagste prijzen. En dat kunt u natuurlijk niet aan uw neus voorbij laten gaan. Surf dus snel naar onze site en vraag een offerte aan voor een bus huren. Dit is geheel vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast. Daar kunt u zeker van op aan.

Stel uw vraag aan ons gespecialiseerde team

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat een bus huren niet niks is. Daar wilt u uiteraard eerst even goed over nadenken. En het is altijd beter om weloverwogen een keuze te maken, in plaats van impulsief. Dus als u vragen heeft… schroom dan niet en neem vandaag nog eventjes contact met ons op. Wij zijn op vele manieren bereikbaar, dus u kunt ons:

  • bellen, als u direct contact wilt om uw wensen te bespreken
  • mailen, als u dat liever heeft
  • benaderen via het contactformulier op bakreizen.nl.

In alle gevallen zult u zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een bus huren. Zij weten uw wensen uitstekend te vertalen in een passend aanbod van een touring car met of zonder chauffeur. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Wij zijn erg flexibel, dus als u een bus huren wilt voor een zeer groot reisgezelschap, dat bijvoorbeeld bestaat uit wel 90 mensen, dan is dit geen enkel probleem voor ons. Wij doen nooit ergens moeilijk over en dit werkt in uw voordeel. Wij zetten met het grootste gemak meerdere bussen in om uw reis tot een succes te maken. Voor ons is het erg belangrijk dat u tevreden bent en daarom spannen wij ons elke dag weer voor u in. Het is dan ook geen wonder dat mensen uit het hele land een beroep doen op Bak Reizen als zij een bus huren willen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn