Zeer tevreden met beautysalon Dana

9 september 2018

Posted in Mens en gezondheid

“Al geruime tijd ga ik regelmatig naar Beautysalon Dana. Het is inmiddels mijn vaste adres voor mijn schoonheidsbehandelingen. Iedere keer word ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het is duidelijk te merken dat de beautyspecialiste verstand van zaken heeft. Daarnaast voel je je als klant volledig serieus genomen. Iedere keer dat ik in de beautysalon ben, voel ik mij volledig op mijn gemak. De sfeer in de salon is ongedwongen en bijzonder rustig en ontspannen. Dit is zeer belangrijk om extra veel uit de behandelingen te kunnen halen. Na iedere behandeling voel ik mij volledig ontspannen. Bovendien ziet mijn huid er weer prachtig en gezond uit. Ik zie ook iedere keer weer uit naar mijn volgende bezoek. Het is een echt verwenmomentje geworden in mijn wekelijkse routine. Na een behandeling in de beautysalon merk ik zeer duidelijk het effect. Ik kan mij een stuk beter concentreren op mijn werk, ik voel me energiek en ontspannen en mijn huid ziet er bijzonder goed uit. Kortom, ik ben erg tevreden met deze beautysalon en ik kan hem zeker aan anderen aanraden. Lees hieronder meer over dit bedrijf, de behandelingen en mijn ervaringen ermee. Ik ben ervan overtuigd dat deze salon jou ook zeer zal bevallen.

Professionele beautysalon met zeer goede service

Aan alles is te merken dat Beautysalon Dana een erg professioneel bedrijf is. Tegelijkertijd voelt de sfeer ook heel ontspannen en persoonlijk aan. Je voelt je dus ook serieus genomen als klant. Iedere keer dat ik in de beautysalon ben, is er volledig persoonlijke aandacht voor mij als klant. Er wordt altijd de tijd genomen voor je. Omdat er altijd wordt gewerkt op afspraak, is er ook tijd en ruimte voor volledige service en diensten. Je weet zeker dat je alles krijgt wat nodig is en je krijgt dus ook waar voor je geld. In deze beautysalon is de prijs-kwaliteitsverhouding voor zowel service als diensten erg goed. Je weet waarvoor je betaalt en ik ben ook altijd tevreden met wat ik ervoor terugkrijg. Inmiddels heb ik de volgende behandelingen gehad in de salon:

  • Een gezichtspeeling: deze behandeling is zeer belangrijk voor een stralend en egaal gezicht. Met een milde peeling worden dode huidcellen verwijderd en kan je huid weer volledig vrij ademen
  • PH Formula Instant Lift: ook liftende behandelingen zijn mogelijk. Lijntjes en rimpels worden strakgetrokken en je huid ziet er aanzienlijk jonger uit
  • Manicure: niet alleen voor je huid en gezicht kun je terecht. Ook een voetenbehandeling behoort tot de opties

Vakkundige hulp en persoonlijk advies

De beautysalon in Amersfoort voelt niet aan als een standaard onderneming. Voor mij voelt het inmiddels meer als thuis dan als een bedrijf. Ik voel me altijd erg welkom en op mijn gemak. Dankzij de vriendelijke hulp van medewerkers is het iedere keer weer fijn om langs te gaan in de beautysalon. Er is ook meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen of om aanvullende wensen aan te geven. Men staat altijd open voor inbreng van de klant. De vragen die ik stel worden vriendelijk, duidelijk en professioneel beantwoord. De beautyspecialiste kan ook zeer goed uitleggen waarom en hoe behandelingen worden gedaan. Daardoor weet je zeker dat je in goede handen bent en dat de behandeling ook echt effect zal hebben. De eerste keer dat ik een bezoek bracht aan Beautysalon Dana is er zelfs een intake voor me gedaan. Er werd een vakkundige huidanalyse gedaan om te kijken welke methodes het best werken voor mijn huid. Hierdoor worden alleen de methodes en producten gebruikt die het beste resultaat leveren. Voor persoonlijk advies en service op maat zit je hier goed. Kijk direct op Beautysalondana.nl.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn