Aftermovie laten maken bij LvdPut!

29 december 2018

Posted in Fotografie en Videografie

Je leeft er vier, vijf, misschien wel zes jaar naartoe: het afstuderen. Het is een ontzettend belangrijk moment in je leven, want vanaf dat moment sta je echt op eigen benen en moet je voor jezelf gaan zorgen. Dat klinkt misschien spannend en heftig en dat is het ook, maar het is ook zeker een moment bij stil te staan en nog meer een moment om te vieren. Althans, zo dacht ik erover! Nadat ik ruim vijf jaar had gestudeerd om allereerst mijn Bachelor Nederlandse Taal en Cultuur te behalen en vervolgens nog een Master Communicatiewetenschappen, heb ik een ontzettend groot feest gegeven bij mijn ouders in de achtertuin. Al mijn lieve vrienden en familie waren erbij aanwezig, maar ook Lars van der Put. Hij was erbij om mooie beelden te schieten van het feest zodat ik door hem en aftermovie kon laten maken. Alleen op die manier kan ik nog jarenlang genieten van een van de belangrijkste momenten in mijn leven.

Aftermovie laten maken: hoe gaat dat in z’n werk?

Tijdens het organiseren van mijn feest, kwam ik erachter dat het toch een groter feest zou worden dan ik in eerste instantie gedacht had. Ik vond het moeilijk om ergens een grens te leggen waar ik zou stoppen met mensen uitnodigen. Die heb ik dus uiteindelijk maar nergens gelegd en ik heb daadwerkelijk íedereen uitgenodigd! Toen ik eenmaal door had hoe groot het feest zou worden, ben ik op zoek gegaan naar iemand bij wie ik een aftermovie kon laten maken. Foto’s vond ik namelijk niet genoeg. Ik wilde per se beelden hebben met geluid waarin ik me echt weer terug kon wanen in het moment. Om die reden ben ik ook bij Lars uitgekomen. Op zijn website staan ontzettend veel filmpjes die hij al heeft gemaakt en die pasten precies in mijn plaatje. Dat was wat ik wilde. Precies dat. Ik heb Lars benaderd via het contactformulier op zijn website en mijn situatie uitgelegd. Daarna volgde een heel prettig gesprek met Lars waarin ik duidelijk maakte dat ik door hem een aftermovie wilde laten maken en wat precies mijn wensen waren. Lars nam het vanaf minuut 1 heel serieus en kwam zelf ook met goede ideeën. Op de dag van mijn grote feest, was Lars netjes op tijd om de locatie van tevoren even goed te verkennen. Hij gaf aan dit zo te doen zodat hij precies wist vanuit welke positie hij straks de mooiste beelden kon schieten. Vanaf dat de gasten binnendruppelden en het feest daadwerkelijk begon, is Lars begonnen met draaien. Hij wilde van elk moment een beeld schieten en dat was ook mijn wens: er mocht niets ontbreken in deze aftermovie. En die wens is uitgekomen! Lars heeft de mooiste beelden van mijn afstudeerfeest op unieke wijze aan elkaar gemonteerd. Al mijn dierbaren komen erin voor en de mooiste momenten zijn opgenomen waardoor ik een mooie aftermovie kon laten maken door Lars.

Aanrader!

Mocht jij nou ook de wens hebben om een aftermovie te laten maken, dan raad ik LvdPut zeker aan! Ik heb een aftermovie laten maken door Lars waardoor ik mijn hele leven niet meer vergeet hoe mijn afstudeerfeest was. Het feestje en de aftermovie zijn geslaagd en dat komt mede dankzij Lars. Hij is:

  • Meedenkend en geeft advies;
  • op het feest zelf onzichtbaar en gasten hadden geen last van de camera;
  • creatief en komt met unieke creaties.

Meer informatie over LvdPut en over een aftermovie laten maken, vind je op lvdput.nl. Ik raad zeker iedereen aan om een aftermovie te laten maken door Lars van der Put!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn