Geen tijd meer? Kies een schoonmaker!

29 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Nederland is een maatschappij die constant in beweging is. De vergelijking met een rollercoaster is al snel gemaakt. Grote kans dat jij onderdeel bent van deze maatschappij en aan die rollercoaster gewoon mee doet.  Veel werken, sociale contacten onderhouden, de zorg dragen voor je kinderen en ondertussen zelf ook nog tijd maken om te sporten of hobby’s uit te oefenen. Om over het huishouden nog maar niet te spreken. De was wegwerken, stofzuigen en afstoffen. Heb jij ook nog een eigen winkel, bedrijf of kantoor? Dan moet je dat ook nog onderhouden en schoonhouden. Maar je voelt hem al aankomen, waar haal je al die tijd vandaan? Dat is vrijwel onmogelijk. Gelukkig biedt een schoonmaker de oplossing. Het bedrijf Iemand.nl brengt vraag en aanbod betreft schoonmaakwerkzaamheden bij elkaar. Dit kan op particulier basis zijn, bijvoorbeeld je eigen huishouding. Ook bieden zij werkzaamheden op zakelijke basis, zoals het schoonhouden van kantoorpanden. Iemand.nl is opgericht in 2016 en opereert momenteel al in een heel groot gedeelte van Nederland. In meer dan 40 steden en plaatsen zijn zij actief. In november viel Iemand.nl zelfs in de prijzen en hebben zij de internationale Marcom Gold award binnengehaald. In de categorie business-to-consumerwebsite werd deze prijs gewonnen met het online schoonmaakplatform. De Marcom Awards is een grootse competitie met meer dan 6000 deelnemers, dit laat zien dat Iemand.nl veel expertise in huis heeft op het gebied van schoonmaak.

Hoe ontvang ik een schoonmaker?

Via de website https://Iemand.nl/ vind jij eenvoudig de schoonmaker waar jij naar op zoek bent. Op de website kun je dit direct regelen. Je vult je eigen postcode in en op basis van de afstand wordt er direct een passende en ervaren schoonmaakhulp uit de buurt gevonden. Je mag ervan uit gaan dat deze schoonmaker altijd gescreend en ervaren is. Daarnaast kun je invullen welke datum en tijd je de schoonmaker wilt ontvangen. Je stelt ook het aantal uren en de frequentie in. Sommige mensen vinden het prettig om wekelijks een schoonmaker te ontvangen, maar dit mag ook om de week zijn. De website is hierin erg flexibel en past zich volledig aan aan jouw voorkeuren. Je kunt de boeking direct afronden en betalen vindt plaats door middel van automatische incasso. Dit verzekert de veiligheid. Via de website kun je veel zaken online regelen. Hiervoor kun je ook de app gebruiken. Afspraken kunnen hierdoor eenvoudig gepland, gewijzigd of geannuleerd worden. Alle schoonmaakhulpen worden gescreend en zijn verzekerd tegen eventuele schade. Ook zijn zij in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Indien de gekozen schoonmaker toch niet helemaal voldoet aan je wensen, kun je zelfs eenvoudig wisselen.  

De tarieven

De tarieven voor schoonmaakhulp variëren. Voor particuliere schoonmaak betreft het de volgende kosten: 

  • Wekelijkse schoonmaak 14,50 euro per uur.
  • Twee wekelijkse schoonmaak 14,50 euro per uur.
  • Eenmalige schoonmaakhulp 17.50 euro per uur

We hebben het hier bovenstaand over particuliere schoonmakers aan huis. In dat geval wordt de dienstregeling aan huis getroffen en is er geen sprake van btw. Indien je een schoonmaker aanneemt voor zakelijke doeleinden, dan wordt een btw bedrag over het uurtarief gerekend. Dit is 21%. Wil je graag direct een schoonmaker regelen? Dit kan via de website iemand. Heb je eerst nog andere vragen? Ook deze vraag kun je stellen via de website door het contactformulier in te vullen en dan zul je binnen één werkdag antwoord ontvangen. Daarnaast zijn zij van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 088-4300555. Neem contact op, kies een schoonmaker en houd tijd over voor je eigen hobby’s!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn