Bruidswerk

28 december 2018

Posted in Mode en Kleding

Je hebt ja gezegd en over een paar maanden is het dan ein-de-lijk zover. Jullie gaan elkaar eeuwige trouw beloven in een prachtige zaal van de meest luxueuze golfclub. De gasten gaan het uitzicht op de oneindige groene heuvels vast geweldig vinden. Je hebt al een hoop belangrijke dingen geregeld: de trouwjurk is besteld, het trouwpak is klaar, de cateraar is op de hoogte van jullie wensen, de eerste gesprekken met jullie trouwambtenaar zijn ingepland, de gastenlijst is klaar en ook de dj is al geregeld. Maar wat nog niet is besteld is het bruidswerk zodat jullie mooiste dag omlijst wordt door de meest geurige en fleurende bloemen die je je maar voorstellen kunt. Bij M&M Flowers helpen ze je graag verder als het gaat om bruidswerk om jouw huwelijksdag een fleurig tintje te geven. Op de website van M&M Flowers http://www/menmflowers.nl/bruidswerk-1  kun je inspiratie opdoen voor de mooiste bruidsboeketten en corsages. De door ons gemaakt corsages kunnen afgewerkt worden met lint, een houder of magneet en zijn al zeer voordelig verkrijgbaar. Afhankelijk van het seizoen zijn er diverse soorten bloemen verkrijgbaar voor uw bruidswerk. En ook de mooiste kleurschakeringen kunnen wij samenstellen geheel afgestemd op het kleurenschema of thema van je bruiloft. Wat te denken van prachtige witte en groene bloemen, of zomerse chrysanten in roze tinten afgewisseld met geurige crèmekleurige rozen. Of een dieprood bruidswerk  passend bij de rode stropdassen van de getuigen. Een echt leuk detail waardoor de dag nog net iets specialer wordt. Wij zorgen ervoor dat het bruidsboeket goed verbonden is en bovendien handig vast te houden is, zonder dat er takken of bloemen uitvallen. Ook opvallende glittersteentjes kunnen toegevoegd worden. Elke bloemstuk, van groot tot klein, is met de meeste zorg samengesteld geheel naar jullie wensen.

Bruidswerk compleet verzorgd door M&M Flowers

Je trouwdag moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn. En dat geldt ook voor het bruidswerk. Bij M&M doen wij er alles aan om het bruidswerk compleet en tot in de puntjes te verzorgen voor jouw bruiloft. Zo kunnen wij niet alleen de mooiste bruidsboeketten samen stellen maar ook de aankleding van de trouwlocatie voor onze rekening nemen.

  • Compleet bruidswerk van bruidsboeketten, autoversiering en tafeldecoratie tot corsages
  • Jarenlange ervaring in het samenstellen van de prachtigste boeketten
  • Enorme passie voor bloemen en decoratie stukken
  • Persoonlijk advies

Met onze passie voor bloemen vinden we het geweldig om onderdeel te kunnen zijn van jou grote dag. We stellen alle bloemstukken, van corsages tot bruidswerk met de grootste zorg samen. Hiervoor gebruiken we de mooiste en de meest geurige bloemen waaronder rozen in alle kleuren, chrysanten, orchideeën, pioenrozen en diverse groene takken. En of je nu kiest voor een klassiek bruidsboeket of toch een los modern bruidsboeket wenst, het kan allemaal gerealiseerd worden door ons. We werken met verse bloemen die opvallen door hun kleurintensiteit en fraaie uiterlijk.

Van bruidsboeket tot autobloemstuk

Met bloemen op je huwelijksfeest wordt het geheel toch net een tintje fleuriger. Komt het bruidspaar met de trouwauto naar het huwelijksfeest dan is het toch geweldig dat er op de trouwauto een fraai bloemwerk ligt. Ook het aankleden van de feestzaal nemen wij graag op ons. Wij verzorgen de mooiste bloemstukken geheel naar jullie wensen samengesteld. Bijvoorbeeld mooie centerpieces op de eettafels en fraaie bloemstukken naast het altaar. Ook de corsages voor de intimi kunnen wij verzorgen. Neem gerust contact met ons op zodat wij ook jouw bruidswerk kunnen verzorgen voor jullie grote dag. Samen kunnen wij de mooiste boeketten en tafeldecoratie uitzoeken voor een fleurige en geurige touch op je mooiste dag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn