Geld besparen door tweedehands witgoed te kopen

1 januari 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Geld besparen door tweedehands witgoed te kopenEnkele maanden geleden kregen mijn vriend en ik de sleutel van ons nieuwe huis. Na anderhalf jaar geduldig wachten tot onze nieuwbouwwoning af was, konden we eindelijk gaan klussen en van het huisje een thuis maken. Tweedehands witgoed kopen was toen zeker niet het eerste waar we aan dachten. We hadden namelijk onze focus meer op de visuele kant van het inrichten. Allereerst hebben we de vloer uitgezocht, dit is namelijk de basis van een huis en aan de hand daarvan wilden we keuzes maken op het gebied van kleur en materiaal, zoals die van de muren en keukenkastjes. We kwamen uiteindelijk uit op een lichte, houten vloer, met daarnaast veel wit, natuurlijke materialen en in de woonkamer een mintgroene muur. Voor de slaapkamer werd het een behangetje met palmbomenprint en in het washok een roze streepje. Overigens hebben we daar zeil op de vloer gelegd in plaats van een houten vloer, omdat een deel van ons tweedehands witgoed er komt te staan en we niet het risico willen lopen dat de wasmachineslang per ongeluk losraakt en de vloer verpest. In de overige ruimtes blijven alle muren wit. We houden erg van een basic look en op deze manier kunnen we naar hartelust schilderijtjes en andere accessoires toevoegen zonder dat het geheel te druk oogt. Dit hebben we dan ook overal gedaan. het hele huis hangt vol met decoratie zoals foto’s, schilderijen en losse plankjes met vaasjes en kaarsen. Maar goed dat we gekozen hebben voor tweedehands witgoed in plaats van nieuwe apparaten, anders hadden we echt geen geld meer gehad voor al die decoratie en zaten we nu in een ongezellig, kaal huis. 

De voordelen van tweedehands witgoed

Je zal natuurlijk denken dat het enige voordeel van het kopen van tweedehands witgoed is dat je geld bespaart, en ik begrijp die gedachte. Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat als je besluit een nieuw apparaat te kopen je een veel goedkoper en dus kwalitatief slechter merk kunt kopen met jouw budget? Met hetzelfde geld kun je ook tweedehands witgoed kopen, maar van een beter merk. Het apparaat is dus kwalitatief beter en is misschien zelfs zuiniger dan dat goedkope, nieuwe exemplaar dat je eigenlijk wilde kopen. Voor ons was dat de belangrijkste reden om te kiezen voor tweedehands witgoed. Het is echt een goed alternatief voor nieuwe producten en kan vaak nog jaren mee. Ik moet er ook niet aan denken dat alle zogenaamd oude apparaten worden weggegooid als men besluit nieuwe te kopen, want meestal zijn ze nog prima! Er zijn speciale bedrijven die dit tweedehands witgoed opkopen en professioneel laten controleren, waardoor je als klant zeker weet dat ze nog goed functioneren en je je dus geen zorgen hoeft te maken over hun tweedehands staat. En dat voor een kleiner prijsje!

De service van de Witgoed outlet

Na een rondje Googlen kwamen wij voor ons tweedehands witgoed uit op https://www.dewitgoedoutlet.nl. De voornaamste reden dat we daar al onze apparaten hebben besteld is dat ze de apparaten voor je testen en je dus zeker weet dat ze goed werken. bovendien hebben ze een ruime keus aan merken beschikbaar, waaronder:

• Bosch.
• Philips.
• Beko.
• Zanussi.
• En nog veel meer… 

Naast hun uitgebreide assortiment (waardoor je dus alles wat je nodig hebt in één keer kunt bestellen,) bieden ze ook nog een uitstekende service. Van webshops met nieuwe apparaten zijn we wel gewend dat ze de volgende dag leveren, maar de Witgoed outlet doet dit ook! En de installatie zit zelfs in de prijs! Al met al veel service voor een klein prijsje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn