Bel vandaag nog met ons om uw bedrijfsauto te verkopen

10 augustus 2017

Posted in Auto's en Motoren

Zonder problemen wilt u wellicht vandaag nog uw bedrijfsauto verkopen als u hebt vernomen dat het is afgekeurd. Komt uw wagen niet langer door de apk-keuring heen? Of vindt u simpelweg dat deze wagens op uw wagenpark toe zijn aan vervanging? Een nieuwer model of een grotere wagen waar u meer reclame op kwijt kunt kan zeker zijn vruchten afwerpen. Toch wilt u uw bedrijfsauto snel verkopen zodat u voor dat bedrag een mooi nieuw alternatief kunt bestellen. Hopelijk kiest u er dan voor om met ons in zee te gaan. Want niet alleen nemen we het bedrijfsauto verkopen geheel uit uw handen, we geven u ook nog eens een bedrag dat eer doet aan de staat van uw auto. Of de auto nu schade heeft opgelopen, rijp is voor de sloop of slechts enkele jaren jong is, wij hebben een zeer brede database met kopers die ongetwijfeld ook geïnteresseerd zijn in uw auto. U hebt geen zin in lange onderhandelingen en een papieren rompslomp. Dat zal bij bedrijfsautoverkopen.org dan ook zeker niet het geval zijn. Sterker nog, als u met ons in zee gaat dan krijgt u het geld in cash uitbetaald en komen we tevens de auto ophalen op de dag dat het u het beste uitkomt. En het is daarbij overigens mogelijk dat binnen 24 uur te laten geschieden, waar u dan ook uw bedrijf hebt in Nederland.

Een bedrijfsauto verkopen was nog nooit zo eenvoudig

Een bedrijfsauto verkopen is dankzij onze service vanaf nu een eitje. Kijkt u maar eens rond op de website en lees alle over onze service. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van ons telefoonnummer ook al waarderen we het zeer als u overdag belt. Komt het u bijvoorbeeld beter uit dat u wordt teruggebeld? Laat dan uw eigen nummer en uw naam achter, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug. Aan de telefoon bespreken we vervolgens direct welk bedrag u krijgt voor het bedrijfsauto verkopen. Dan weet u wat u van ons kunt verwachten en uiteraard houden we er wel van om even met u te onderhandelen. Vervolgens maken we direct een afspraak om de wagen op te halen en rijgt u van ons het RDW vrijwaringsbewijs. Dat betekent dat u helemaal niets meer hoeft te regelen met een instantie want we melden u zelfs af bij uw autoverzekering! Klinkt u dat als muziek in de oren en kunt u niet wachten om uw bedrijfsauto te verkopen? Onthoud dan ook dat u niet alleen uw bedrijfsauto verkopen kunt maar ook:

  • Terreinwagens,
  • Bestelwagens,
  • Campers,
  • En tweedehands auto’s met schade.
  • Vergeet dus niet om onze website te bookmarken en het telefoonnummer op te slaan in uw smartphone.

Wij nemen alle zaken graag voor u uit handen

Ongeacht het merk, type, model, bouwjaar of zelfs de staat van de wagen kopen we uw wagen over en zoeken we nadien naar een geschikte opkoper. Vanaf nu bent u in no time verlost van uw bedrijfswagen terwijl u wel direct een goed bedrag hebt ontvangen om te investeren in een uitbreiding van uw wagenpark. Uw bedrijfsauto verkopen wij vervolgens wel weer door aan een ander bedrijf, aan een sloperij en misschien exporteren we het wel naar het buitenland zodat de auto een tweede jeugd krijgt in een land waar ze het minder goed hebben dan in Nederland. Wist u trouwens dat u voor het ophalen van de wagen niets extra’s betaalt? Er zitten geen addertjes onder het gras want afspraak is bij ons ook nog echt afspraak!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn