Een Abraham pop huren zonder verzendkosten

26 oktober 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wordt uw man of partner binnenkort vijftig jaar? Dan wilt u wellicht een Abraham pop huren om in de tuin te zetten. Het is een leuk eerbetoon voor hem als hij ’s ochtends uit het raam kijkt en in de voortuin een grote pop van dit Bijbelse figuur ziet staan. Letterlijk Abraham tegenkomen is immers een aloude traditie. Het komt van een verhaal uit het nieuwe testament maar tegenwoordig wordt het simpelweg opgevat als het feit dat iemand van vijftig eindelijk eerbiedwaardig en wijs is geworden. Een grapje en een leuke traditie die u vast en zeker in ere wilt houden. Kijkt u daarom eens op onze website want u kunt in heel Nederland voor weinig geld een Abraham pop huren bij sarahabrahamexpress.nl. Een Abraham pop huren voor deze lage prijzen zult u niet snel elders op het internet kunnen vinden. We geven u ook nog eens vele garanties. Zo krijgt u de pop altijd geleverd op uiterlijk één dag voor de verjaardag. U kunt er voor kiezen om de pop bij een familielid te laten bezorgen zodat het in de nacht als een verrassing in de voortuin kan worden geplaatst. Wij komen nadien de pop weer ophalen en daar zijn net als bij de levering geen kosten aan verbonden. Tevens geven we een landelijke dekking dus waar u dan ook woont in dit land, een Abraham pop huren bij ons bedrijf is altijd de juiste keuze.

Maak uw keuze en ga een Abraham pop huren

U wilt aldus een Abraham pop huren. Dan moet u eerst bepalen welk model u wilt huren. Want u vindt in ons huidige assortiment de volgende rubberen poppen:

  • De Abraham met een pul bier in zijn handen,
  • De naakte variant. Natuurlijk draagt hij nog wel een ton,
  • Een zogenaamde “gekkie”,
  • Een hippie Abraham,
  • En ten slotte de Surinaamse versie.

U kunt er ook haspel bij huren met een lengte van 10 of 20 meter. Handig als u een flinke oprit hebt en u de pop voor aan de weg wilt opstellen. Een reservering hebt u trouwens snel gemaakt. Klik op het model van de Abraham pop. Het huren wordt afgerond nadat u de data, gegevens en de betaling hebt geregeld. U betaalt van te voren via iDEAL, PayPal of uw creditcard maar het kan ook achteraf met behulp van Afterpay. U krijgt dan een bevestiging in uw inbox en we laten het u natuurlijk ruim van te voren weten op welke dag en zelfs welk tijdstip we ongeveer gaan leveren. Zo eenvoudig is Abraham pop huren eigenlijk. Binnen enkele minuten hebt u het al voor elkaar en kunt u zich focussen op de voorbereidingen van het grote feest dat u ongetwijfeld voor uw partner wilt geven.

Mocht u nog enige vragen hebben dan kunt u gerust even met ons bellen

Hebt u verder nog vragen over het Abraham pop huren? Of wilt u helemaal geen Abraham pop huren maar juist een Sarah pop? Ook dan zult u een keur aan poppen kunnen vinden. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Natuurlijk kunt u ons daarnaast 24 uur per dag een e-mail sturen. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan. 50 jaar is een zeer bijzondere leeftijd dus daar mag u best wat extra glans aan geven, ook al viert de jarige doorgaans nooit zijn verjaardag. Laat de buurt en natuurlijk de genodigden weten dat er iets te vieren valt en ga daarom vandaag alvast een Abraham pop huren. Hopelijk bent u tevreden over onze service, laat gerust een rating achter.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn