Hebt u een advocaat erfrecht nodig? Zoek dan niet verder

24 oktober 2017

Posted in Juristen en Advocaten

Het overlijden van een familielid is vreselijk, ook al hebt u er nauwelijks nog contact mee. Waarschijnlijk is diegene in uw leven ooit erg belangrijk geweest, anders zal hij of zij u niets achterlaten. Hebt u een flinke familie? Dan kan een advocaat erfrecht u helpen om uw belangen te behartigen. Ondanks deze periode van rouw wilt u immers wel het geld of bepaalde objecten die in het testament aan u zijn achtergelaten. Een verdeling zorgt helaas weleens voor jaloezie en ruzie. Om u bij te staan tijdens deze toch al erg zware periode kan een advocaat erfrecht van ons advocatenkantoor dergelijke zaken uit handen nemen. Kijkt u maar eens op advocatenkantoorerfrecht.nl en lees de tekst goed door. U vindt op de landingspagina al een korte opsomming van de werkzaamheden binnen dit juridische gebied. Het zal u wellicht opvallen dat een advocaat erfrecht daarbinnen van alle markten thuis is, zeker de twee advocaten de bij Brenner advocatuur werken. U mag ons altijd om advies vragen, die schenken we u geheel gratis. Hebt u juridische dienstverlening nodig omdat u er als familie niet helemaal uitkomt? Kan ook de notaris geen soelaas bieden en wilt u de zaak zelfs voor de rechter slepen? Dit soort emotionele zaken lopen zonder advocaat erfrecht vaak uit de hand. De kans dat de zaak daadwerkelijk voor de rechter komt is klein omdat we eerst met u en de andere erfgenamen om de tafel willen zitten. Eventueel overleggen we met de advocaat erfrecht van de andere partijen en kunnen we een schikking treffen waar iedereen gelukkig van wordt. Soms hoeft u als familie slechts een advocaat erfrecht in te schakelen. Bijvoorbeeld als de communicatie niet al te moeizaam verloopt. Kan men niet schikken? Pas dan zal er een rechtszaak volgen.

Onze advocaat erfrecht kan u op diverse manieren bijstaan

Onze advocaat erfrecht kan u aldus op diverse fronten bijstaan. Een aantal voorbeelden willen we u niet langer onthouden:

  • Hij of zij kan uw testament bekijken. Samen opstellen en juridisch waterdicht maken kan ruzies binnen de familie na uw overlijden voorkomen. Het is misschien niet erg leuk om over na te denken, hoewel het u aan de andere kant een gemoedsrust zal opleveren.
  • Is er een probleem met de executeur zoals een notaris? Vindt u dat het oneerlijk verloopt of vindt u hem of haar onbekwaam? Onze advocaat erfrecht gaat het voor u uitzoeken.
  • Hebt u legitiem recht op een grotere portie? Is er een kindsdeel dat moet worden uitbetaald? Of willen andere erfgenamen uw legaat niet eens uitbetalen? Allen genoeg argumentatie om in ieder geval advies in te winnen bij een advocaat erfrecht.

U kunt bij ons langskomen in Amsterdam, maar het is verstandig om van te voren even een afspraak te maken zodat we u direct kunnen helpen. Ook telefonisch en per mail kunnen we u van advies voorzien. Samen gaan we ervoor strijden om er alles uit te halen zodat familieruzies hopelijk in de kiem kunnen worden gesmoord. We zetten in ieder geval alles op alles om een mooie schikking te treffen.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam

Via onze website http://www.advocatenkantoorerfrecht.nl/ kunt u aldus gelijk contact opnemen. Wilt u graag op de hoogte blijven over de ontwikkelingen rond het erfrecht? Dan is het verstandig om onze site op te slaan zodat u regelmatig een kijkje tussen onze blogposts kunt nemen. Tevens is het geen slecht idee om ons te volgen op Facebook en Twitter. Een gedegen achtergrond kan ervoor zorgen dat u uiteindelijk geen advocaat erfrecht nodig hebt. En dat zal de verdeling en ook het rouwproces bespoedigen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn