Een voordelige Magento webshop laten maken?

13 januari 2019

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Een aantal jaar geleden dreigde ik mijn baan te verliezen en dat heeft mij getriggerd om het allemaal een keer over een andere boeg te gooien. Ik wilde namelijk al heel lang voor mijzelf beginnen, maar ik had nooit de tijd, noch de ruimte om dit te doen. Toen ik mijn baan bijna zou verliezen, heb ik gekeken hoe ik mijzelf zou kunnen gaan onderhouden. Het leek mij een goed idee om een webwinkel te beginnen. Ik had mij hier namelijk al geruime tijd in verdiept en dat heeft ervoor gezorgd dat ik kansen zag die ik graag wilde benutten. Ik wist echter niet helemaal hoe ik een goede site kon laten maken. Ik ben zelf niet een van de handigsten en vandaar dat ik gekeken heb waar anderen hun site lieten maken toen zij een goede webwinkel wilden beginnen. Ik kwam uiteindelijk terecht bij de mensen van Creativeict.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan. Ik las hier dat het verstandig is om een Magento webshop te laten maken wanneer je voor een goede site gaat. Dat wilde ik, dus ik wilde graag meer weten over wat een Magento webshop precies was en waarom dit een goede keus was. Ik las dat deze site alles biedt wat je nodig hebt om een goede webwinkel te kunnen runnen. Vandaar dat ik gekeken heb of ik genoeg budget had om een Magento webshop te laten maken. Ik vreesde dat dit bij lange na niet het geval was, maar toen ik de mensen van Creativeict.nl had gevraagd om een offerte op te sturen voor een goede Magento webshop, was ik zeer verrast te horen dat ik ruim voldoende geld bleek te hebben om deze site te kunnen laten maken. Ik hoefde dus ook niet lang meer te twijfelen en ik heb meteen groen licht gegeven om aan de slag te gaan.

Ik liet een Magento webshop bouwen via Creativeict.nl

Toen ik eenmaal met de mensen van Creative ICT ging samenwerken aan een Magento webshop, heb ik allereerst uitgelegd wat ik graag wilde. De mensen van dit bedrijf hebben heel goed naar mij geluisterd en dat was heel erg prettig om te merken. Ik merkte dat men hier heel goed mee kan denken over de mogelijkheden en al heel snel had ik in de gaten dat ik hier alles kon krijgen waar ik niet eens van had durven dromen. Hier kun je een Magento webshop laten bouwen voor een heel goede prijs. De mensen die hier werken hebben heel veel ervaring met het maken van een Magento webshop waardoor ze dit dus heel snel kunnen doen. Dat zorgt ervoor dat je ook niet veel geld kwijt bent omdat men hier heel efficiƫnt te werk gaat. Ik kon de site nog een aantal keren laten aanpassen, maar ik was al na de eerste versie uitermate tevreden over het resultaat. Genoeg reden dus om even in de pen te klimmen en om mijn lofuitingen over dit bedrijf te schrijven. Mocht u ook een Magento webshop willen laten maken, dan raad ik u dit bedrijf van harte aan. Hier krijgt u alles wat u maar kunt verzinnen voor prijzen die lager zijn dan u had durven hopen.

Mijn site werkt fantastisch

Ik werk inmiddels al een aantal jaar met mijn nieuwe site en dat bevalt uitermate goed. Ik ben heel blij dat ik deze mensen heb ingeschakeld en ik heb een fantastische site gekregen. Kortom:

  • Mijn site ziet er heel erg professioneel uit
  • Mijn site werkt heel erg goed
  • Ik heb deze site voordelig laten maken

Kijk ook even op Creativeict.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn