Op zoek naar een bedrijf voor puinbak verhuur

7 januari 2019

Posted in Auto's en Motoren

Mijn vriendin en ik hebben een paar maanden geleden een nieuw huis gekocht. We wilden graag naar het centrum van de stad verhuizen en kochten daarom dit huis. We hadden veel huizen bekeken, maar vonden het erg lastig om een geschikt huis te vinden voor ons budget. De stad waar wij wonen heeft een oude stadskern waar veel oude huizen staan. Er is veel sfeer in de kern, maar de huizen zijn er erg duur. Het is veel goedkoper om buiten de kern te wonen, daar zijn de woningen ook minder oud, maar wij wilden graag in het centrum wonen. We wilden graag een groter huis met een mooie tuin. We willen met een gezin starten en daarom wilden wij een huis kopen met 3 slaapkamers en een mooie tuin. We vonden uiteindelijk een leuk huis, maar er moest nog veel gedaan worden. Het was jaren geleden dat het huis opgeknapt was, waardoor alles er oud uitzag. We konden gelukkig het huis voordelig kopen, zodat we geld overhielden voor een verbouwing. Ik ben geen professional, maar kan veel dingen zelf doen. We hadden bovendien niet genoeg geld om alles uit te laten besteden, zodat we zelf aan de slag moesten. Alles wat wij zelf kunnen dat doen wij en wij willen alleen iemand inhuren als wij het echt niet zelf kunnen. Het leek ons verstandig om naar een bedrijf te zoeken voor puinbak verhuur. Een puinbak is erg handig als je veel afval hebt en we wisten dat we dat zouden hebben. We konden ook een bak kopen, maar aangezien we de bak tijdelijk nodig zouden hebben leek ons puinbak verhuur verstandiger. We hebben de puinbak niet meer nodig na de verbouwing, bovendien is puinbak verhuur veel goedkoper dan een bak kopen.  

Olde Kalter doet aan puinbak verhuur

Online zochten we naar bedrijven voor puinbak verhuur. Het leek ons het beste om een bedrijf in de omgeving te gebruiken, zodat de bak gemakkelijk geleverd en opgehaald kan worden. We vonden gelukkig een aantal bedrijven die de bakken verhuren, zodat we de prijzen voor het verhuur konden vergelijken. Het bedrijf waar we uiteindelijk voor kozen was Olde Kalter. We hadden de website oldekalter-hgl.nl van Olde Kalter al snel gevonden en dit bedrijf heeft veel verschillende bakken te huur. Het bedrijf doet niet alleen aan container verhuur, maar kan ook bestraten en sloopwerk uitvoeren. We wisten niet precies welk formaat puinbak we het beste konden huren, daarom vroegen wij dit aan het bedrijf. Ze konden ons goed advies geven en hadden ons een middelgrote bak aangeraden, zodat we hier al het vuil in kunnen storten. Voor puinbak verhuur bleek dit bedrijf het goedkoopste. Aangezien wij niet weten hoelang de verbouwing zal duren, wilden wij het liefste huren voor een onbepaalde tijd, dit was gelukkig geen probleem. We konden een afspraak maken voor de levering en hoeven het alleen door te geven wanneer de puinbak weer opgehaald kan worden.

Een goede keuze

We zitten nu midden in de verbouwing en het was een goede keuze om een puinbak te huren. We kunnen al het afval in de puinbak storten en hoeven hierdoor niet elke keer naar de gemeente te rijden. De puinbak staat voor de deur, maar de buren hebben er geen last van. Het formaat dat wij huren is erg goed. Voor puinbak verhuur kunnen wij Olde Kalter aanraden.

  • Ze waren de goedkoopste
  • Ze hebben verschillende formaten
  • Wij kregen goed advies
  • Ze doen niet alleen aan puinbak verhuur
  • We huren de puinbak voor onbepaalde tijd 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn