Uw bedrijf in één foto, dat is productfotografie

14 januari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het oog voor detail in uw ontwerpen, de zakelijke kracht van uw organisatie, de finishing touche in dat heerlijke gerecht of in het prachtige horloge. Fotografie kan uitdrukken waar woorden soms te kort schieten, het kan zorgen voor een gevoel en beleving bij het zien van een foto. En dat gevoel, die beleving moet uiteraard goed overkomen als het uw bedrijf betreft. Het moet ervoor zorgen dat de kijker wordt overgehaald om naar uw bedrijf, restaurant of organisatie te komen. Het hoort nieuwsgierigheid op te wekken in de grote digitale internetmedia. Productfotografie is simpel gezegd het vastleggen van producten. Dit kan een sieraad, een gerecht of bijvoorbeeld een interieurinrichting zijn. Het kan ook een combinatie van dit alles zijn. De manier van vastleggen kan op diverse manieren.  Zo kan er op locatie gefotografeerd worden, waardoor er meteen sfeerfotografie plaatsvindt. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van een gerecht in uw prachtige restaurant bij zonsondergang. Hier kunnen we haarfijn de sfeer van uw restaurant én de kwaliteit van uw gerecht vastleggen. Of een hardloper in uw sportwinkel, om zowel de sfeer als de passie van de winkel vast te leggen, als de producten aan de muur van uw winkel. Soms kan productfotografie echter beter in een studio gedaan worden. Bijvoorbeeld vanwege de perfecte belichting, of omdat het product de eyecatcher moet zijn en ieder andere factor op de foto een afleider kan zijn.

Productfotografie bij Viewfinders

Viewfinders weet als geen ander hoe belangrijk de perfecte productfoto is. Het beeld van de perfecte productfoto is voor iedereen anders: daarom vinden wij communicatie erg belangrijk. Wij gaan graag met u in gesprek, om erachter te komen hoe productfotografie het beste werkt voor uw bedrijf. Zo kan er in het gesprek naar voren komen dat u productfotografie het liefst in uw organisatie laat plaatsvinden, omdat dan ook de sfeer vastgelegd kan worden. U kunt er ook voor kiezen ons de productfotografie in onze studio te laten doen, terwijl wij u nauw betrekken bij het proces. Indien gewenst richten wij uw locatie zelfs tijdelijk in als studio, zodat u goed kunt meekijken waar wij mee bezig zijn. Wij houden de communicatielijnen graag zo kort mogelijk, zodat we volledig voldoen aan uw wensen en eisen. Een aantal tevreden klanten waar wij zaken mee doen zijn onder andere:

  • Praxis (tuincentrum),
  • Fromanteel,
  • Intertoys,
  • Nederlands Forensisch instituut,
  • The Brandcompany.

Op https://www.viewfinders.nl/productfotografie vindt u diverse voorbeelden van onder andere de bovenstaande bedrijven. Productfotografie kan erg belangrijk en bevorderlijk zijn voor de commissie van uw bedrijf. Tegenwoordig is er veel te zien en te vinden op het Internet. Ieder bedrijf wil graag uitblinken in de beste tekst, de beste Google-advertentie of door de meeste views. Een goede foto zorgt echter voor aandacht: potentiele klanten scrollen langs de lappen tekst en stuiten op één van uw foto’s op het Internet. Deze eerste indruk moet meteen goed zijn, willen zij verder kijken op uw website. Productfotografie door Viewfinders, een organisatie met al meer dan 30 jaar professionele fotografie en beeldbewerking, is daarom een erg goede keuze! Wij weten waar uw foto aan moet voldoen en creëren samen met u het perfecte plaatje!

Contactgegevens

Mijn naam is Willem Noordhoek, al 30 jaar professioneel fotograaf en beeldbewerker. Zoals eerder benoemd vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Samen werken we toe naar het perfecte beeld voor op uw website, magazine of banner. De studio van Viewfinders bevindt zich in Utrecht, op slechts 20 minuten van Amsterdam. U kunt ons bereiken via het e-mailadres studio@viewfinders.nl of per telefoon +31 6 54 79 77 06

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn