Geef een origineel cadeau met verse kunst

26 april 2016

Posted in Nieuws

Versekunst.nl - Verse KunstHet is in deze tijden enorm lastig om nog een origineel cadeau te vinden voor iemand. Ten eerste hebben veel mensen alles immers al. Wat geef je iemand die alles heeft. Het enige wat je dan kunt doen is een cadeau geven in de vorm van een gebaar. En dit doe je het beste door iets persoonlijks te geven. Natuurlijk is het leuk om een televisie te krijgen, want het handig en als je nog een geen tv hebt of als je een oude tv hebt. In zulke gevallen is het krijgen van een nieuw HD tv natuurlijk geweldig. Maar je kunt in principe net zo goed geld krijgen om zelf een tv te kopen. Het is met andere woorden een vrij onpersoonlijk cadeau. Wat de gever vooral laat zien is dat hij/zij geen creativiteit heeft om een leuk cadeau te bedenken en daarom het gebrek aan persoonlijkheid compenseert met kostbaar cadeau. Maar waar vind je in deze tijden nog een echt persoonlijk én origineel cadeau? Een tip die hier wordt besproken heeft te maken met verse kunst. Eerst wordt besproken wat verse kunst precies is en daarna zullen we het hebben over Marieke Bekke, de kunstenares achter de verse kunst. Verse kunst is eigenlijk precies wat het woord wil uitdrukken, namelijk kunst die volledig vers is. Dat wil zeggen dat verse kunst ter plaatste gecreëerd wordt. In plaats van een schilderij te ontvangen dat dagen, weken, misschien jaren eerder al eens is geschilderd krijg je een schilderij die op het moment zelf wordt geschilderd.  Het mooie aan verse kunst is dan ook dat je het zeer persoonlijk kunt maken. Stel je voor dat je jarig bent en je hebt een groots feest want het is je 50ste verjaardag bijvoorbeeld, dan kun je gebruik maken van verse kunst door de kunstenares uit te nodigen op het feest. Zij kan vervolgens een impressie schilderen van de dag en het feest. Mocht je iemand dit cadeau geven dan zal de persoon een schilderij ontvangen dat op de dag van de verjaardag wordt geschilder en het onderwerp van het schilderij is de verjaardag zelf met alle elementen die de dag tot een memorabele dag maken. Het is dus niet alleen een mooi kunstobject, het is een kunstobject met een persoonlijke betekenis en het geeft de ontvanger direct ook een herinnering die is vastgelegd in de verse kunst. Verse kunst kun je dus geven als cadeau tijdens een verjaardag, maar natuurlijk kun je verse kunst ook aanbieden tijdens andere evenementen zoals:

  • Bruiloften
  • Bedrijfsuitjes of bedrijfsevenementen
  • Kinderfeestjes
  • Andere momenten

De verse kunst van Marieke Bekke

Als je gebruik wil maken van verse kunt, dan moet je natuurlijk wel weten waar je dit soort verse kunst vandaan kunt halen. Beter gezegd, je moet weten wie de verse kunst voor je kan realiseren. Nog beter gezegd, je moet weten wie de verse kunt voor het doelwit van de verassing kan realiseren. Als je deze tekst aan het lezen bent, dan ben je op de goede weg. Je kunt via versekunst.nl gemakkelijk in contact komen met Marieke Bekke. Ook via de website van Mariekebekke.nl zelf kun je haar benaderen. Vervolgens kun je uitleggen dat je graag verse kunst wil tijdens een bepaald feest of evenement. Zij kan je dan voorbeelden laten zien van de mogelijkheden. Tevens kun je op de site zelf allerlei voorbeelden zien die Marieke in het verleden al heeft gerealiseerd. As het je bevalt dan kun je Marieke inhuren voor het maken van verse kunst direct tijdens een evenement. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken over de precieze details van het schilderij. Deze zorgen worden allemaal overgenomen door Marieke. Het enige wat jij hoeft te doen als gever van dit schitterende cadeau de ontvanger blij maken en genieten van de blik op zijn of haar gezicht. Zo is het cadeau ook een beloning voor jezelf en een ander voordeel van verse kunst is dat jij zelf ook onderwerp kunt zijn op het schilderij.

Neem gerust contact op met Marieke Bekke

Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van verse kunst, dan kun je natuurlijk altijd even contact zoeken met Marieke. Zij kan je dan rustig en ongedwongen vertellen wat ze doet en waar ze zich mee bezig houdt. Ze kan je haar passie uitleggen en duidelijk maken hoe ze die passie wil vertalen naar jouw bruiloft bijvoorbeeld. Op de site zie je bijvoorbeeld een voorbeeld van een stel met 3 dochters dat op het strand wilde trouwen. In dit soort gevallen kan Marieke op het strand langskomen en een impressie schilderen met de elementen die op een dergelijke dag belangrijk zijn. In dit geval wilde het stel trouwen met de kinderen als een soort eenheid van 5 aparte mensen. Dit is vervolgens op het doek groots uitgebeeld door deze 5 personen als een samengesmolten eenheid te presenteren. Marieke zorgt er dan ook voor dat de wensen van de opdrachtgever worden verwerkt in het schilderij zonder dat dit de creatieve vrijheid in de weg staat. De eenheid wordt bijvoorbeeld wel verwerkt, maar de manier waarop is natuurlijk aan de kunstenares. Om al je vragen dus te laten beantwoorden kun je het beste gewoon even naar de site van versekunst.nl gaan en contact opnemen met de kunstenares. Ook kun je de site zelf gebruiken om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de werkwijze van Marieke Bekke.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn