Industriële led verlichting

27 april 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

ovi-enschede - Industriële led verlichtingEen loods is een zeer grote werkplaats waar elke dag tientallen mannen en vrouwen met zware machinerie aan de slag gaan. Elk gebouw met een dergelijk hoog dak levert gevaar op als het niet goed wordt verlicht. We denken hierbij niet alleen aan een loods maar ook aan een hangar, werkplaats, magazijn en ga zo maar door. Om het gebouw goed te verlichten kunt u het beste gebruik maken van industriële led verlichting. Het is tot op heden gebruikelijk om gebouwen te verlichten met faal en lelijk geel tl-licht. Tl-verlichting heeft zijn beste tijd gehad. Het is moeilijk om te vervangen en de buizen bevatten in principe een ongezonde stof dus als ze breken is dat niet erg goed voor de veiligheid. Zeker niet omdat loodsen vaak slecht geventileerd zijn. Dankzij industriële led verlichting hebt u overal de juiste hoeveelheid licht. Industriële led verlichting kunt u eenvoudig ophangen en het licht zal gelijkmatig over de ruimte worden verdeeld. Hebt u bij sommige plekken zoals specifieke werkplaatsen binnen uw gebouw, extra licht nodig? Geen probleem want met deze industriële led verlichting u kunt nu draaibare spotlight ophangen die u met uw werk mee kunt draaien. Industriële led verlichting is tevens een geweldige oplossing als u geen gebruik meer wilt maken van tl-verlichting. Als een tl-buis knapt, dan is een groot oppervlak minder goed verlicht. Als er binnen uw industriële led verlichting een lampje kapot gaat, dan is dat geen ramp. Het zijn immers zeer kleine lampjes. Met een ladder erbij kunt u het kapotte lampje er eenvoudig uitdraaien en vervangen voor een nieuwe. Deze lampjes zijn zeer goedkoop zodat u wel kunt nagaan dat de totale industriële led verlichting vele malen goedkoper is dan de ouderwetse tl-verlichting die u tot op heden in uw loods hebt hangen. Is het tijd voor veranderingen? Bent u het zat om met acrobatische toeren uw tl-buizen te vervangen? Is de boel sowieso flink verouderd waardoor u vaak uw buizen moet vervangen? Wilt u niet langer een dief van uw eigen portemonnee zijn? Kiest u dan voor de industriële led verlichting van ons bedrijf: OVI, onderhoud verlichtingsinstallaties in Enschede.

Industriële led verlichting staat mooi in uw keuken

Niet alleen kunt u ons inhuren als u nieuwe industriële led verlichting wilt hebben, u kunt ons ook bellen voor het onderhoud. Wist u trouwens dat led lampjes erg lang meegaan? Ze gaan veel langer mee dan tl-buizen of gloeilampen. Daarnaast zijn ze zeer duurzaam. Ze verbruiken vrij weinig stroom en zijn vergelijkbaar qua duurzaamheid met de verplichte spaarlampen. Het is een goed gegeven in Nederland dat de gloeilamp is verboden en heeft plaatsgemaakt voor deze spaarlampen. Maar dit soort lampen zijn behoorlijk prijzig, dus u kunt er moeilijk een hele loods of magazijn mee volhangen. Daarnaast kunt u hier niet uw hele werkplaats gelijkmatig mee verlichten. Er is maar een type verlichting waarmee u dit gewenste effect kunt bereiken en dat is toch echt de industriële led verlichting zoals u die bij ons op de website kunt bestellen.

  • U wilt met de tijd meegaan
  • U wilt overal in uw magazijn over afdoende verlichting kunnen beschikken
  • U wilt niet te veel betalen op uw energierekening of op kapotte lampjes
  • En u wilt plezierig zacht wit licht voor uw ogen.

Herkent u dit? Dan is industriële led verlichting iets voor u. Kijk daarom vandaag nog even op ovi-enschede.nl en lees alle pluspunten nog eens rustig door. Als u dan overtuigd bent van het feit dat industriële led verlichting de beste oplossing voor uw bedrijf is, dan kunt u via de website met ons in contact komen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en vooral wat de oppervlakte en inhoud van uw loods is. We kunnen aan de hand van deze gegevens berekenen hoeveel industriële led verlichting er nodig is voor een optimaal resultaat.

Ook bedrijven plukken de vruchten van dit type verlichting

Het grote voordeel van industriële led verlichting is dat u overal duidelijk zicht hebt. Dat is erg belangrijk als u aan het lassen bent, met grote machines werkt en met elektronische gereedschappen in de weer bent. Dankzij de industriële led verlichting kunnen er geen ongelukken ontstaan dus deze lampen dragen enkel bij aan de veiligheid binnen uw bedrijf. Niet alleen komen we de industriële led verlichting leveren. Als u met ons in zee gaat, dan mag u van ons het totaalpakket verwachten. Dat betekent dat u eerst contact met ons opneemt en uw wensen op tafel legt. Misschien gaat het om de vervanging van ouder type verlichting, misschien moet uw hal nog worden opgeleverd. Komt u bij ons langs en bespreek het onder het genot van een kopje thee of koffie. U krijgt een offerte met daarin de prijzen en het werk dat we kunnen verrichten. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan we aan de slag met het leveren en tevens het plaatsen van de gehele lichtinstallatie in uw hal, loods, magazijn of garage. Na oplevering kunt u wederom bij ons terecht. Er zal door de tijd heen het een en ander sneuvelen. Reservelampjes kunt u snel bij ons bestellen en als er echt problemen ontstaan, dan komen we snel langs om onderhoud te verrichten. Om deze problemen überhaupt niet te laten ontstaan, kunt u ons ook preventief laten langskomen voor inspecties en tijdig onderhoud. Hebt u hier verder nog vragen over en wilt u graag informatie opvragen? Bel ons dan tijdens kantooruren of stuur een email!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn