Industriele tafel

18 juni 2017

Posted in Woning en Tuin

Zoek jij naar tafels die een mooie, robuuste en toch ook vriendelijke uitstraling hebben? Dan is de industriele tafel waarschijnlijk net iets voor jou! De industriële stijl is op het moment erg populair en dat is ook wel logisch, het is namelijk een woonstijl die heel goed met andere interieurstijlen te combineren is. Of jij nu verder in huis hebt gekozen voor een klassieke stijl, voor modern of juist voor heel romantisch, industriële meubelstukken passen hier altijd heel goed bij. Ze zijn door hun uitstraling echt perfect in te passen in heel verschillende interieurs. Ook in jouw woning zal een industriele tafel dus zeker goed tot zijn recht komen en dat maakt het zeker de moeite waard om dit eens in overweging te nemen. Past de industriële meubelstijl bij jou, is het iets wat jij mooi vindt en waar jij blij van wordt? Kijk rustig eens rond naar de verschillende opties die er op dit gebied zijn en de kans is groot dat jij een industriele tafel tegenkomt waar jij helemaal verliefd op wordt.

Wat kenmerkt een industriele tafel?

Sommige mensen zijn altijd heel goed op de hoogte van alles wat met interieurs te maken heeft, anderen weten hier wat minder van. Als je niet vaak woonmagazines leest, dan zul jij je misschien afvragen wat nu precies de kenmerken zijn van een industriele tafel, op wat voor manier deze zich onderscheiden van andere stijlen? Een belangrijk en ook opvallend kenmerk is dat er bijna altijd gebruik gemaakt wordt van een combinatie van hout en metaal, waarbij er bijvoorbeeld gekozen wordt voor metalen tafelpoten en een houten tafelbad. Maar ook beton of in ieder geval beton-look is iets wat in deze woonstijl veel gebruikt wordt. Met andere woorden, er wordt dus gebruik gemaakt van zeer robuuste materialen. Dit zorgt ervoor dat de industriele tafel een stoere en sterke uitstraling heeft, maar door de zachtere uitstraling van het hout ook juist weer heel goed valt te combineren met een wat meer romantische interieurstijl. Door de sterke kwaliteit van de gebruikte materialen, zijn dit ook meubelstukken die vaak een lange levensduur hebben en dat is erg prettig. Je kunt immers nogal verknocht raken aan de meubels die je hebt en het is dan altijd vervelend om van een geliefd meubel afscheid te moeten nemen. Een industriele tafel zul je echter jarenlang kunnen gebruiken en door de tijdloze uitstraling zal het ook jaar na jaar goed in jouw woninginrichting passen, ook als je daar in de loop van de tijd veel dingen in verandert.

Diverse tafels bij Houtmijn

Wil jij zeker weten dat de industriele tafel die jij kiest van een hoge kwaliteit is en dus een lange levensduur heeft? Dan moet je absoluut hiervoor naar Houtmijn gaan. Zij maken gebruik van de beste materialen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een kwalitatief uitstekend meubel in huis haalt. Je kunt bij Houtmijn bovendien terecht voor een ruime keus op het gebied van de industriele tafel, zo vind je bij hen:

  • eettafels
  • bijzettafels
  • salontafels
  • sidetables

Wat voor soort model en maat je ook zoekt, de kans is groot dat je bij hen zult slagen. Zij bieden bovendien niet enkel tafels aan in de industriële woonstijl, ook voor andere meubels kun je bij hen terecht. Zo verkopen zij bijvoorbeeld ook industriële kasten, bankjes en stoelen. Kijk dus rustig eens rond op hun website naar de mogelijkheden die zij te bieden hebben en je zult zien dat er ook voor jou een geschikt exemplaar tussenzit. Zoek jij een mooie industriele tafel voor in jouw woning? Dan is Houtmijn dus het juiste adres om naar toe te gaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn