Kom naar onze wine and dine in Oegstgeest!

28 maart 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Wanneer u zin heeft om een avond te genieten van heerlijk eten, dan nodig ik u van harte uit om een keer naar mijn wine and dine in Oegstgeest te komen. Mijn naam is Tanjim Brom-Wijnands en ik ben de eigenaresse van de wine and dine in Oegstgeest. Ik heet u van harte welkom in mijn wine and dine in Oegstgeest en ik wil u graag wat meer vertellen over wat u allemaal van deze wine and dine in Oegstgeest mag verwachten wanneer u besluit om hier een keer heerlijk te komen genieten. Ik zal ervoor zorgen dat u een heerlijke maaltijd zult ontvangen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ik wil u daarom ook graag van harte uitnodigen om een keer te komen kijken op mijn site. Het adres van deze site is RestaurantWineDine.nl. U kunt hier ook nog wat meer informatie over mij vinden. Zo kunt u hier bijvoorbeeld lezen dat ik al sinds 1988 actief ben in de horeca. Ik ben mijn loopbaan begonnen als leerling-gastvrouw in Restaurant de Beukenhof in Oegstgeest. In mijn verdere carrière heb ik voor tal van restaurants gewerkt op diverse plaatsen in het land. In 2001 ben ik mijn eigen cateringbedrijf begonnen omdat ik het heerlijk vond om voor grote groepen mensen een onvergetelijke maaltijd klaar te maken. Ook ben ik betrokken geweest bij het opzetten van restaurants voor verschillende zorginstellingen. Het is dus niet overdreven om te stellen dat ik niet alleen van de hoed, maar ook van de rand weet wanneer het gaat over het horecavak. Inmiddels ben ik dus de eigenaresse van de wine and dine in Oegstgeest en daar werk ik al vele jaren met heel veel plezier. Mocht u daarom graag een keer een heerlijk maal geserveerd willen krijgen, dan raad ik u aan om een keer een reservering te maken in ons wine and dine in Oegstgeest. Ons team staat voor u klaar om u welkom te heten en om u een onvergetelijke avond vol lekkernijen te bezorgen.

In onze wine and dine in Oegstgeest houden wij rekening met uw dieet

Heeft u een allergie waardoor u bepaalde producten niet kunt of mag eten? Dan willen wij u graag laten weten dat dat voor ons geen belemmering hoeft te zijn. In onze wine and dine in Oegstgeest werken mensen die met de producten die u nog wel mag hebben, een heerlijke maaltijd voor u kunnen maken. Wij willen u daarom ook vragen om snel een keer te komen kijken wat u allemaal bij ons op het menu kunt vinden. U kunt onze kaart eenvoudig bekijken via onze website. Wij hebben onze kaart namelijk online geplaatst om u een indruk te geven van wat wij allemaal serveren. Zoals u zult zien kunt u in onze wine and dine in Oegstgeest een meergangenmenu bestellen. Wij zullen dan beginnen met een heerlijk voorgerecht voordat we u het hoofdgerecht brengen. Uiteraard zorgen wij per gang dat wij u van de juiste wijnen zullen voorzien. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer in onze wine and dine in Oegstgeest zouden mogen ontvangen. Wij kunnen u namelijk wel beschrijven wat voor u kunnen doen, maar u zou dit eigenlijk gewoon moeten komen ervaren.

Bij iedere gang serveren wij een heerlijke bijpassende wijn

Wanneer u een wijnliefhebber bent, kunt u in onze wine and dine in Oegstgeest uw hart ophalen. Wij hebben alles waar u blij van wordt. Kortom:

  • wij serveren u een heerlijke maaltijd voor een scherpe prijs
  • wij houden altijd rekening met uw dieet of allergie
  • u kunt bij ons via de site een tafel reserveren

Kijk snel even op RestaurantWineDine.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn