Op zoek naar skeelers of inline skates?

16 april 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

Skeelers en inline skates zijn al vanaf het moment dat ze op de markt kwamen populair geweest onder zowel kinderen als volwassenen. Skeeleren is een hele leuke manier om je te verplaatsen en kinderen vinden het vaak hartstikke tof om te doen. Skeelers en inline skates zijn in principe hetzelfde, dus eigenlijk maakt het niet uit hoe je ze noemt. Beide exemplaren kun je online bestellen in de webshop van Wheels 4 Kids (wheelz4kids.com) waar ze een groot assortiment hebben in allerlei kleuren en natuurlijk in elke (kinder-)maat. Bovendien vind je in deze webshop nog veel meer van dit soort toffe items met wielen, speciaal voor kids. Naast skeelers / inline skates vind je er namelijk ook nog alle volgende items:

  • Move wing kindersteps
  • Heelys
  • Loopfietsjes
  • Helmen
  • Elektrische stepjes

Oftewel, in de webshop van Wheels 4 Kids vind je alles voor kinderen dat wieltjes heeft, en waarmee ze zich snel kunnen voortbewegen. Je kinderen zullen het super vet vinden om bijvoorbeeld de Move Wing Kinderstep te gebruiken. Dit is een speciale step waarvan het gedeelte waar je op staat in twee├źn is gedeeld. Je staat met je voeten uit elkaar, en door ze op een bepaalde manier te bewegen ga je vooruit. Het is dus een actieve manier van bewegen, maar dan een stuk sneller dan lopen. Je kinderen zullen het prachtig vinden.

De opkomst van skeelers en inline skates

Skeelers en inline skates bestaat al zo’n 30 jaar. Ze zijn een modernere variant van de rolschaatsen, die natuurlijk al veel en veel langer bestaan. Het voordeel van skeelers en inline skates ten opzichte van de ouderwetse rolschaats zit hem zowel in het materiaal als het gebruiksgemak. Met skeelers ga je veel sneller vooruit doordat het design veel ergonomischer is dan dat van rolschaatsen. Doordat de wieltjes een stuk smaller zijn, en doorgaans gemaakt van materiaal dat schokdempend is, is het een stuk fijner skeeleren dan rolschaatsen. Je kunt er als je goed bent en kwalitatief goede skeelers hebt flinke snelheden mee maken. Bovendien is het heel gezond omdat je in de buitenlucht aan het bewegen bent. Laat je kind dus op tijd starten met inline skates, wie weet wordt het een leuke hobby voor de rest van hun leven.

Online loopfietsjes en accessoires

Als je kind nog wat te klein is voor skeelers of inline skates kun je ook in de webshop van Wheels 4 Kids terecht voor loopfietsjes in allerlei kleuren. Je vindt er bijvoorbeeld een loopfietsje in Winnie de Pooh stijl, in de kleuren geel, groen en rood, compleet met beeltenis van Winnie de Pooh op de voorkant. Of misschien vind je kind het loopfietsje met print van Mickey Mouse wel veel leuker, of die van Star Wars. Deze laatste is een hele stoere zwart-wit versie van de loopfiets, met werkelijk prachtige galaxy-print en hele stoere, zwarte banden. Daarmee maakt niet alleen je kind, maar ook jij de blits. En als je je kind graag goed wil beschermen als hij met de loopfiets (of natuurlijk met een echte fiets) leert omgaan, dan bestel je in de webshop van Wheels 4 Kids gelijk een kinderhelm in de maat naar keuze. Dan kan er zeker niets meer misgaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn