Wilt u een lpg installatie laten inbouwen?

6 mei 2019

Posted in Auto's en Motoren

Ik moet voor mijn werk als zelfstandig ondernemer altijd heel veel gebruik van mijn auto maken. Dat kost mij iedere maand veel geld en het leek mij daarom ook geschikt om een keer te kijken of ik deze kosten misschien ook op een of andere manier kon drukken. Ik ben daarom gaan kijken naar hem mogelijkheden om een lpg installatie te laten inbouwen. Wanneer je namelijk overstapt op een lpg installatie, kun der er zeker van zijn dat je heel veel geld per maand kunt besparen, als deze tenminste heel hoog zijn. Het is namelijk zo dat een lpg installatie veel voordeliger is dan benzine wanneer u heel veel kilometers maakt en het is daarom belangrijk om te weten dat een lpg installatie heelmaal niet duur hoeft zijn om te laten aanbrengen. Ik heb namelijk de mensen van Van der Helm Autogasspecialisten gevonden en deze mensen hebben mij geholpen om een lpg installatie in mijn wagen te bouwen. Dat was een van de beste dingen die ik de afgelopen jaren gedaan heb en ik kan u van harte aanraden om ook een keer te kijken wat men hier allemaal voor u kan doen wanneer u graag voordeliger wilt gaan rijden. Veel mesnen die hier een lpg installatie lieten aanbrengen, waren daar uitermate tevreden over. Dat was voor mij dan ook de reden om dit bedrijf ook in de arm te nemen. Ik las dat zij namelijk heel goede recensies hadden ontvangen van mensen uit het heel land en dat is iets wat ik altijd heel belangrijk vind. Ik kon er dan namelijk ook zeker van zijn dat wanneer ik hier een aankoop zou doen, ik daar nooit en te nimmer spijt van zou kunnen krijgen. Vandaar dat ik ook snel even contact opgenomen heb met de mensen die hier werken om te horen wat zij mij zouden aanraden hoe ik hun advies uiteindelijk kon verwerkelijken. Ik kreeg heel goede adviezen te horen en nog geen week later stond mijn auto al bij hen in de werkplaats. Dat was de service waar ik naar op zoek was. 

Deze lpg installatie neemt niet veel ruimte in

Waar ik eerst bang voor was, was dat ik mijn totale ruimte in de kofferbak kwijt zou zijn wanneer ik hier een lpg installatie zou laten aanbrengen. Je ziet namelijk weleens foto’s van kwesties waarin je ziet dat alle ruimte die je in de achterbak hebt, verdwenen is omdat de lpg installatie alle ruimte heeft ingenomen. Gelukkig hebben de mensen van Van der Helm er alles aan gedaan om je aan een goede lpg installatie te helpen. Dat was heel prettig om te merken, zeker wanneer je iet hoeveel geld je bij dit bedrijf kunt besparen. 

Ik rij veel voordeliger

Ik rij nu al een aantal maanden op gas en ik merk dat ik heel veel minder geld kwijt ben aan brandstof. Dat is ideaal om te merken en ik kan iedereen aanraden om:

  • Een keer te kijken of rijden op gas ook iets voor u is
  • Een kijkje te nemen op de site van Van der Helm 
  • Een advies in te winnen over wat in uw situatie het beste is

Ik hoop u van een goed advies te hebben kunnen voorzien. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn