Zoekt u een mooi huisnummerbord?

17 mei 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Wij hebben onlangs een nieuw huis laten bouwen en dat hebben wij gedaan in een nieuwbouwwijk. Wij hadden niet veel keus wanneer het ging over het ontwerp van de woning aangezien een architect de hele straat had ontworpen en wij ons aan zijn plan moesten houden. Dat was niet echt een groot probleem omdat het ontwerp heel erg mooi was. Het enige nadeel was echter dat deze vrouw in iedere straat meerdere dezelfde huizen heeft ontworpen waardoor het niet altijd eenvoudig is voor bezoek om te zien bij welk huis ze moeten zijn. Als wij namelijk zeggen dat ze naar het huis met het zwarte dak moeten gaan, dan zien zij dat er vier van dergelijke huizen bij ons in de straat staan. Genoeg reden dus om een huisnummerbord te laten maken. Wanneer je namelijk een duidelijk huisnummerbord hebt, kunnen mensen eenvoudig zien waar je woont. Wij moesten daarom even op zoek naar iemand die een mooi huisnummerbord voor ons kon maken. Wij hebben gezien dat het bij ons in de buurt niet mogelijk was om een huisnummerbord te laten maken en dus hebben wij gekeken waar wij op het internet een huisnummerbord konden laten maken. Als wij dit namelijk online konden laten doen, zou dat voor ons ideaal zijn omdat wij ook weinig tijd hadden om zelf naar de winkel te gaan om een huisnummerbord te laten maken. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een huisnummerbord te laten maken. Wij hebben even gegoogeld en wij zagen dat heel veel mensen heel enthousiast waren over de mogelijkheden die je krijgt aangeboden via de site van naambordjeswinkel. Zoals de naam van deze site al doet vermoeden, kun je hier heel goede bordjes laten maken en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben dan ook meteen gekeken welke huisnummerbord wij het mooist vonden zodat wij deze konden gebruiken om ons nummer op te laten zetten. 

Wij lieten hier een huisnummerbord op maat maken 

Wij vonden het een leuk idee om ook onze namen op het huisnummerbord te laten zetten zodat mensen niet alleen konden zien welk nummer ons huis had, maar ook wie er in dit huis woonden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een huisnummerbord te laten maken dat aan onze wensen voldeed. Wanneer je via naambordjeswinkel.nl je huisnummerbord laat maken, is het bijna niet mogelijk om niet te slagen. Het is namelijk zo dat deze site een enorm aanbod heeft en daar kun je alleen maar van profiteren. Wij hebben hier dan ook een prachtig huisnummerbord laten maken dat aan al onze wensen voldeed. 

Wij zijn heel blij met ons bordje

Wij hebben ons bordje inmiddels besteld, en ook al in huis. Wij hebben het bordje meteen opgehangen en wij zijn heel blij met het resultaat. Kortom:

  • Wij lieten hier een mooi bordje op maat maken 
  • Wij konden dit bordje ook voorzien van onze namen 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 

Meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn