Sloopauto verkopen

26 juni 2017

Posted in Auto's en Motoren

Een tweedehands auto doorverkopen, dat kan altijd lastig zijn. Maar een sloopauto verkopen, dat is helemaal een lastig verhaal. Waar veel mensen al niet zomaar een oude wagen van een particulier overnemen en ook steeds minder garages hier interesse in tonen, is het nog moeilijker om een voertuig kwijt te raken dat eigenlijk enkel nog voor de sloop geschikt is. Dit is immers eigenlijk voor niemand meer interessant om te kopen, aangezien er niet meer in gereden kan worden. Een sloopauto verkopen lukt vaak alleen als je er iemand voor kunt vinden die interesse heeft in de onderdelen. Iemand die dus handig is en die houdt van knutselen aan auto’s. Helaas moeten we constateren dat er steeds minder mensen zijn die zich hier mee bezig houden. We hebben het allemaal druk en als er aan voertuigen gesleuteld moet worden, dan schakelen we hier toch het liefst een professional voor in. Dit betekent dus ook dat er maar zeer weinigen zijn die nog op hobbybasis op deze manier technisch bezig zijn en dat er dus ook maar weinig afnemers te vinden zijn als jij je sloopauto verkopen wilt.

Hoe je sloopauto verkopen?

Uit voorgaande zal wel duidelijk zijn geworden dat het je niet zomaar zal lukken om je sloopauto te verkopen, aangezien de interesse hiervoor gewoon klein is. Je kunt natuurlijk een poging doen bij je garage en vragen of zij jouw wagen over willen nemen voor het gebruik van de onderdelen. Of je kunt online advertenties plaatsen en hopen dat er net toevallig iemand op zoek is naar auto-onderdelen van het merk en model dat jij hebt. Die kans is natuurlijk wel erg klein. Je moet het dus eigenlijk op een andere manier aanpakken, maar hoe? De eenvoudigste manier is je sloopauto verkopen via Sloopauto.net. Bij hen kun je het echt heel eenvoudig regelen en weet je zeker dat je snel een deal gesloten hebt. Want dat is natuurlijk ook een punt, op het moment dat jouw auto in zo’n slechte staat verkeert dat je er niet meer in mag rijden, bijvoorbeeld door ouderdom of door een ongeluk, dan wil je er natuurlijk ook zo snel mogelijk vanaf. Een snelle opkoper is dan ideaal en Sloopauto.net kan dit voor jou regelen. Wil jij je sloopauto verkopen, dan ben je bij hen dus aan het juiste adres!

Hoe werkt het?

Hoe werkt een sloopauto verkopen via deze website nu precies? In feite is het heel eenvoudig, je hoeft alleen maar een paar gegevens bij hen door te geven, te weten:

  • merk en model
  • bouwjaar
  • kenteken
  • geldigheid van de APK
  • zichtbare beschadigingen
  • niet direct zichtbare technische gebreken

Via de site komen deze gegevens terecht bij opkopers die interesse zouden kunnen hebben in jouw voertuig. Het gaat hierbij vaak om grote bedrijven die om de een of andere reden belang hebben bij auto-onderdelen en daar ook wel wat voor willen betalen. Heeft een opkoper interesse? Dan zal deze een bod doen. Jij kunt dan altijd zelf nog bepalen of jij je sloopauto verkopen wilt voor dit bedrag of niet. Ga jij akkoord, dan wordt alles heel snel voor je geregeld. Jouw wagen zal heel snel, vaak binnen drie uur, worden opgehaald, zodat jij hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Bij het ophalen krijg je meteen het afgesproken bedrag en bovendien ook de RDW vrijwaring, zodat jij je autoverzekering op kunt zeggen. Je hebt er dus eigenlijk gewoon helemaal geen omkijken meer naar, alles wordt voor je geregeld! En het mooiste is, er zijn voor jou geen kosten aan verbonden! Wil jij je sloopauto verkopen, dan regel je dit dus gemakkelijk en snel via Sloopauto.net!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn