Uw e-liquid goedkoop aanschaffen doet u bij Dutchvapeshop.nl

20 december 2018

Posted in Nieuws

E-liquid is goedkoop op de lange termijn. Echter wilt u de e-liquid goedkoop aan kunnen schaffen, zodat het ook op de korte termijn veel geld bespaart. U kunt uw e-liquid goedkoop aanschaffen via Dutchvapeshop.nl. Met een groot assortiment hebben wij altijd de juiste smaak met de juiste hoeveelheid nicotine voor u in de aanbieding. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw e-liquid goedkoop en van goede kwaliteit is. Onze goede prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat u altijd tevreden bent en naar hartelust kunt vapen. Wij leggen u daarom graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en waarom onze e-liquids zo goed zijn.

Onze e-liquid is goedkoop en niet schadelijk

Een e-liquid goedkoop aanschaffen kan soms een enorme uitdaging zijn. Zeker als u beginnend bent met een e-smoker, weet u soms niet waar u moet zoeken. Voor de beginner leggen wij graag in het kort uit wat een e-liquid precies is. Dit is de vloeistof waarmee u de tank van een e-smoker vult. In de tank zit een coil die de vloeistof verhit, waarna het verdampt. Deze damp kunt u inhaleren. Een e-liquid is goedkoop, maar daarnaast ook gezonder dan het roken van een traditionele stof, doordat er minder tot geen schadelijke stoffen vrijkomen. Een e-liquid bestaat uit de volgende bestanddelen:

  • Propyleen Glycol
  • Vegetable Glycerin

Propyleen Glycol is een vast bestanddeel van e-liquids. Het is een synthetische stof dat water en andere stoffen kan opnemen. Dit verdunt de Vegetable Glycerin, een stroperig bestanddeel dat op zichzelf niet eenvoudig door alle gaatjes van een coil heen kan. Hoe meer Propyleen Glycol er in een e-liquid zit, hoe scherper u de damp in uw keel zult voelen, de Vegetable Glycerin heeft een mildere en zoetere bijsmaak. In combinatie met elkaar vangen ze elkaars minpunten goed op. Een e-liquid goedkoop aanschaffen kunt u in verschillende aroma’s. Dit hangt af van het smaakje dat ermee gecreëerd wordt. Zo heeft u bijvoorbeeld e-liquids met mint, fruitsmaken, cappuccino en tabaksmaken. Als u een e-liquid goedkoop wilt kopen, hoeft u het om de smaak niet te laten. Zelfs de goedkoopste in ons assortiment hebben een lekker smaakje die geheel bij u past. Als u een e-liquid goedkoop aan wilt schaffen, moet u er op letten dat het geen namaak product uit China is. Hier weet u namelijk nooit bij of het geen gevaarlijke stoffen bevat. Daarom verkopen wij alleen de in Nederland gekeurde en gecertificeerde producten. Bovendien hebben wij ook nog eens de goedkoopste producten van heel Nederland. Al onze producten bestelt u eenvoudig via onze website door deze in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat de bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd wordt.

Snelle bezorging na bestelling

Dutchvapeshop.nl is uw webshop op het gebied van e-liquids en alle benodigdheden voor uw vaporizer. Bij ons staat een goede klantenservice hoog in het vaandel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de goedkope e-liquids snel thuis bezorgd krijgt. Daarom heeft u alle bestellingen voor 19.00 uur de volgende dag al in huis. Ook zijn alle bestellingen boven de 10 euro zonder verzendkosten. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, doordat wij alleen bij erkende Nederlandse groothandelaren inkopen. Zo weet u zeker dat u nooit een namaak product in handen krijgt en dat u altijd zonder gevaar voor uw gezondheid kunt dampen. Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.dutchvapeshop.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn