Vochtwering

23 februari 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Soilidvocht - VochtweringBent u bekend met het fenomeen vochtoptrekking? Dan weet u vast dat dit voor veel ellende kan zorgen. Het beton van uw buitenmuur kan op de lange termijn zelfs gaan rotten. Niet op een natuurlijke of biologische wijze maar meer in de zin van erosie. Water is een gevaarlijke en geduchte tegenstander van de mens en men doet dan ook aan vochtwering op alle mogelijke manieren. In deze tekst willen we u graag uitleggen wat wij aan vochtwering kunnen doen voor u en vooral uw huis. Hebt u namelijk gedetecteerd dat het niet erg goed met uw betonnen muren gesteld is dan kan vochtwering de oplossing zijn. Zeker als u dit laat combineren met betonreparatie, een andere specialist van ons. Wie wij zijn? Kijkt u eens op soilidvocht.nl en laat u overtuigen van onze kunsten. Vocht kan op diverse manieren in uw muren komen. Zo kan het komen door de regen en spatwater dat gecombineerd wordt met doorslaand vocht. Dat zijn de externe factoren. Ook interne factoren in uw eigen huis zoals een kapotte leiding of zoiets simpels als condensatie in bijvoorbeeld uw keuken of badkamer kan al funest zijn voor uw muren. Niet dat ze niet tegen een stootje kunnen maar u moet het op de langere termijn gaan bekijken. Ten slotte is een grote boosdoener optrekkend vocht uit de grond, de kelder en ga zo maar door. Zeker in kelders die niet waterdicht zijn treffen we die soort problematiek veelvuldig aan. Dat slaat in het beton, het vreet zich als het ware naar binnen met alle gevolgen van dien. U leest het, u kunt niet om vochtwering heen in al deze gevallen. Meestal is het een samenloop van dit soort omstandigheden waardoor vochtwering de prioriteit zal krijgen binnen uw huishouden. Ook preventief aan vochtwering doen is een puik idee. Niet voor niets is on motto: voorkomen is beter dan genezen.

Bescherm uw woning, maak gebruik van vochtwering

Wilt u graag hulp bij vochtwering? Dan staan we voor u klaar. Schroom dan ook niet om ons op te bellen of te e-mailen als u gebruik wilt maken van onze service. Voor een klein bedrag komen we zo spoedig mogelijk bij u langs om uw muren te repareren. Doet u niet aan vochtwering dan ontstaan er diverse problemen:

  • Ten eerste zijn uw muren minder stabiel omdat er vele scheuren in ontstaan. Uiteindelijk kan uw huis simpelweg instorten als u de boel niet tijdig stut. Dat is allicht een ver-van-uw-bedshow, als u een oud huis hebt dan moet u hier niet te licht over denken.
  • Ten tweede zal er iets zijn dat u al veel eerder zal merken wanneer u verzuimt om aan vochtwering te denken is dat u het veel kouder gaat krijgen in huis. de waterkoude en de tocht die door uw muren naar binnen komen zult u zeker snel gaan voelen en dat is uiteraard geen pretje voor uzelf en de andere bewoners.
  • Al met al genoeg redenen om aan vochtwering te doen en dat is dan ook waar wij om de hoek komen kijken.

Een lagere energierekening zal een van de positieve gevolgen zijn van vochtwering. U hoeft uw centrale verwarming immers niet meer zo hoog op te schroeven dus tel uit uw jaarlijkse winst. Een ander voordeel is dat uw huis dankzij vochtwering in warde zal stijgen. De buitenmuren trekken vast en zeker de aandacht van eventuele kopers als u ooit besluit uw huis weg te doen. Als blijkt dat er veel rot in zit dan kunt u niet de gewenste vraagprijs aanhouden. Dat is iets om in uw achterhoofd te houden. Maar u doet dit natuurlijk vooral voor uzelf, zeker als u van plan bent in dit huis een gezin te stichten. Het gebeurt tegenwoordig veel minder dan vroeger maar u kunt ook altijd nog het huis doorgeven op latere generaties. Ook dan is een goede vochtwering van groot belang.

Kijkt u ook eens naar onze overige diensten

Wilt u nu ook preventief aan vochtwering doen? Dan hopen we uiteraard van harte dat u bij ons aan komt kloppen. We komen graag bij u langs om te kijken hoe uw muren er voor staan en of vochtwering de oplossing is. Soms kan het zo zijn dat preventieve vochtwering niet meer mogelijk is omdat de rot in en vergevorderd stadium zit. Ook dan kunt u onze hulp inschakelen want betonrotreparatie is zeker een van onze overige specialiteiten. Afijn, als u er op tijd bij bent dan brengen wij een zeer bijzonder product aan in uw buitenmuur, ook wel spouwmuur genoemd. We injecteren namelijk constructieve waterglas-harder in de muren. Dat verhard uw muren en zorgt er voor dat water meteen wordt afgevoerd en niet de kern van uw muren kan bereiken zodat het daar kan nestelen en kan blijven liggen zodat het uiteindelijk veel schade aan uw muren verricht. We hebben zo diverse manieren van vochtwering en dat kunt u allemaal rustig eens nalezen op onze website. Als we de balans hebben opgemaakt en hebben vastgesteld wat nodig is dan kunnen we ook de behandelmethode vaststellen. Dit doen we natuurlijk altijd in overleg met u want we willen openheid van zaken verschaffen. U moet immers niet achteraf schrikken van de rekening. Neemt u dan ook vandaag nog contact op met een van onze twee vestigingen in Breda en in Utrecht. Bellen kan tijdens kantooruren en een e-mail sturen kan uiteraard 24 uur per dag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn