Voor schoonmaakwerk in Amsterdam zit u bij ons goed

9 maart 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u graag dat uw pand na openingstijden grondig wordt gereinigd? Zoekt u daarom een bedrijf dat schoonmaakwerk in Amsterdam uitvoert zodat u dit niet langer zelf hoeft te doen? Niet alleen voor kantorencomplexen, ziekenhuizen en scholen is het uitbesteden van schoonmaakwerk in Amsterdam een uitkomst. Het kan zelfs financieel voordelig zijn als u als MKB’er schoonmaakwerk in Amsterdam aan schoonpand.nl overlaat. Want u hoeft niet langer de loonkosten van uw eigen personeel meer te betalen als ze iedere dag moeten overwerken. U betaalt een vast bedrag aan ons en voordat u überhaupt besluit om met ons in zee te gaan kunt u eerst een geheel vrijblijvende offerte opvragen. Wat voor schoonmaakwerk in Amsterdam u dan ook van ons verwacht, de kans is aanzienlijk groot dat we aan uw verzoek tegemoet kunnen komen. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Vul dan direct het formulier op de website in. Naast verzoekjes, wensen en het aangeven van de schoonmaakwerkzaamheden die nodig zijn vult u natuurlijk ook uw bedrijfs- en contactgegevens in. We zetten alles op alles om u zo spoedig mogelijk te contacteren. Omdat u schoonmaakwerk in Amsterdam kunt uitbesteden houdt u aanzienlijk veel tijd over. Tijd dat u op een geheel andere manier kunt besteden zodat u uw bedrijf of faciliteit kunt optimaliseren. Laat het schoonmaakwerk in Amsterdam dan ook aan de professionals over want bij ons werken enkel gediplomeerde schoonmakers met een hart voor de zaak.

We voeren iedere dag schoonmaakwerk in Amsterdam uit

Qua schoonmaakwerk in Amsterdam mogen bedrijven, instellingen maar ook u als particulier op ons rekenen. Want als u beiden wekelijks 40 uur werkt, dan hebt u geen zin om daarnaast ook nog alle schoonmaakwerkzaamheden in en rond uw huis te moeten doen. Huur dan een schoonmaker in die eens per week, of hoe vaak u dan ook wilt, uw huis grondig reinigt. Maar doorgaans werken wij in grotere teams en houden we ons bezig met schoonmaakwerk in Amsterdam van grote kantorencomplexen.

  • U krijgt bij ons niet te maken met langslepende contracten. U mag ons inhuren voor onbepaalde tijd maar ook voor een tijdelijk project. En als u geen gebruik meer wilt maken van onze diensten dan kunt u zich snel afmelden.
  • We verlenen diensten zoals het reinigen van toiletten, het reinigen van tapijten maar ook om een totale schoonmaak van een kantoor dat binnenkort wordt opgeleverd.
  • Wist u dat we naast schoonmaakwerk in Amsterdam in heel Nederland werken?

Op onze site ziet u een overzicht van klanten die u al zijn voorgegaan en gebruik hebben gemaakt of nog steeds gebruik maken van onze diensten. U moet daarbij denken aan grote merken zoals Puma, T-Mobile en de Gemeente Amsterdam. Vergeet trouwens niet om de site te bookmarken, dan kunt u regelmatig het interessante blog eens doornemen.

Wilt u ons dagelijks, wekelijks of slechts éénmalig inhuren?

Want voor korte projecten kunt u op ons rekenen maar we kunnen ook dagelijks langskomen. Zo moeten de vloeren van een kantoor iedere dag gestofzuigd worden, de prullenbakken moeten worden geleegd en de bureaus afgenomen. Ook wilt u de kantine schoon hebben en de toiletten iedere dag laten reinigen. Eens in de week kunnen we de wat zwaardere klusjes die meer tijdrovend zijn doen zoals ramen lappen en de planten watergeven. Zijn er ook speciale werkzaamheden die iedere maand moeten worden gedaan? Dan nemen we het eens per maand op in de planning en dan zorgen we ervoor dat we daar wat extra tijd voor uittrekken. Voor al uw schoonmaakwerk in Amsterdam kunt u daarom te allen tijde rekenen op Schoonpand, Kijkt u ook eens op schoonpand.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn