Wat ik wil voor mijn kantoorinrichting

18 april 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het groter groeien van je eigen bedrijf is natuurlijk fantastisch. Als jij als ondernemer dit ook hebt meegemaakt of je maakt het nu mee, dan weet je precies waar ik het over heb. Er zijn echter weer tijdens iedere stap van de groei weer dingen waar je nog nooit eerder mee te maken hebt gehad. Ik was bijvoorbeeld heel erg enthousiast toen mijn bedrijf eindelijk groot genoeg was om te kiezen voor een eigen kantoorpand. Vol trots ging ik hiernaar op zoek en ik kon niet wachten om hier met mijn medewerkers naartoe te gaan. Waar ik echter nooit heel erg bij stil had gestaan was de kantoorinrichting. Het was dat een medeondernemer mij hier op wees dat ik hier echt over na ben gaan denken, maar anders had ik waarschijnlijk gewoon wat gedaan.

Natuurlijk had ik er wel over nagedacht hoe ik het kantoor voor me zag. Ik wilde de grote ruimte graag gebruiken als werkruimte. Ik heb het altijd erg belangrijk gevonden dat iedereen makkelijk te bereiken is en door allemaal in aparte kantoren te zitten krijg je dat nu niet bepaald voor elkaar. Ik wilde ook graag een fantastische welkomstruimte hebben voor klanten die het pand zouden bezoeken. En een mooie vergaderruimte. Maar hoe zou ik de kantoorinrichting in deze verschillende ruimtes aanpakken? Daar had ik dus eigenlijk nog niet echt bij stil gestaan.

Hulp bij de kantoorinrichting

Toen ik me eenmaal ging verdiepen in de mogelijkheden op dit gebied, duizelde het me al snel. Het leek wel alsof er oneindig veel mogelijkheden waren en ik had geen idee wat nu de beste keuzes waren. Ik heb hiervoor dan ook contact opgenomen met een bedrijf dat hier wel verstand van heeft, namelijk KATO Kantoorinrichting & Projecten. Hier hebben ze een heleboel ervaring op het gebied van kantoorinrichting. Na een kijkje te hebben genomen op de website dacht ik wel dat dit het juiste bedrijf zou zijn dat ons verder zou kunnen helpen. Ik heb er dan ook voor gekozen om het contactformulier op de website in te vullen en zo een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Dit gesprek verliep heel erg goed. Ik heb op tafel gelegd waar ik nu eigenlijk naar op zoek was en de medewerker waarmee ik de afspraak had liet mij heel duidelijk weten wat zij nu precies voor mij konden betekenen. Aan de hand van de informatie die ik tijdens dit gesprek kreeg, was het dan ook geen enkel probleem voor mij om de keuze te maken om de kantoorinrichting aan dit bedrijf over te laten.

Een geweldige ervaring

Als jij ook verbetering wilt zien op het gebied van je kantoorinrichting, dan kan ik je absoluut aanraden om hiervoor naar het bedrijf KATO Kantoorinrichting & Projecten te komen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Ze hebben hier zoveel kennis over kantoorinrichting in huis, dat ik bijna zou zeggen dat iedere ondernemer hiervoor zou moeten kiezen. Niet alleen weten ze precies wat een bepaalde ruimte nu wel en niet kan hebben, maar ook houden ze altijd het doel in de gaten. Een werkruimte vraagt om een ander soort inrichting dan bijvoorbeeld een welkomstruimte. Maar denk hierbij ook aan het soort meubelen dat binnen de kantoorinrichting past. Ik zou voor iedere ruimte voor dezelfde stoelen gekozen hebben, maar ook dit werd zeer nauwkeurig bekeken. Wil jij ook een uitstekende inrichting van je kantoor hebben? Dan raad ik je aan om vandaag nog contact op te nemen met dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn