Zo leuk kunnen oranje pruiken zijn

16 september 2018

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Als je je bedrijf op een leuke en ludieke manier kunt promoten, zou ik dat zeker niet laten. Ik vind het zelf geweldig om dat te doen, waarom allemaal zo serieus? Ik heb een eigen reclamebureau dus ik vind dat we lekker creatief mogen zijn. Daarom ben ik een tijdje geleden op zoek gegaan naar oranje pruiken. Eerder heb ik voor ons personeel een Hollands feest georganiseerd. Als ik een feest geef voor het bedrijf, dan pak ik altijd flink uit. Ik verbind er altijd een thema aan en daarvoor ging ik op internet inspiratie opdoen. Op een gegeven moment kwam ik de site https://www.deoranjeartikelenshop.nl tegen en ik wist gelijk het thema: Hollands. Dit is een webshop waar je van alles en nog wat kunt krijgen als het om oranje feestartikelen gaat. Toen ik de oranje pruiken zag, wist ik gelijk dat ik deze wilde hebben. Je kunt er oranje pruiken krijgen in allerlei modellen en in diverse maten. Dus ik besloot voor iedereen oranje pruiken te kopen. Het personeel hoefde geen Hollandse outfits te kopen, ik besloot die allemaal klaar te leggen dus ik heb oranje pruiken gekocht, maar ook shirts, oranje brillen, en allerlei andere zaken. En het was heel leuk om dat bij deze webshop te doen.

 

Promoot je bedrijf met oranje pruiken

Het feest was een groot succes, de oranje pruiken waren enorm populair en binnen korte tijd liep iedereen er als een oranje zot bij. Dat gaf een hele bijzondere sfeer en je merkte echt dat collega’s elkaar op een andere manier leerden kennen. Dat was echt heel leuk en ook belangrijk voor de sfeer onderling. Even later zag ik die pruiken weer liggen en aangezien Koningsdag eraan kwam, besloot ik een wedstrijd uit te zetten bij mijn bedrijf. Ze mochten de oranje pruiken gebruiken om ons bedrijf te promoten. De beste zou een mooie prijs krijgen. Het was te gek om te zien hoe mijn werknemers de oranje pruiken gebruikten voor de leukste acties. Ze waren zo creatief en hebben op de meest uiteenlopende manieren het bedrijf in het zonnetje gezet. Wil je je bedrijf ook op een unieke manier promoten, dan kun je daar zeker oranje pruiken of andere te gekke oranje artikelen bij gebruiken. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje creativiteit en de webshop De Oranje Artikelen Shop.

 

Ga naar De Oranje Artikelen Shop

Er zijn allerlei artikelen die je goed kunt gebruiken voor je bedrijf. Ga naar De Oranje Artikelen Shop en laat je vooral inspireren. Je kunt bijvoorbeeld ook shirts laten bedrukken. Voor een bepaald evenement hebben wij onze bedrijfsnaam op shirts laten drukken met een ludieke tekst. Je kunt merken dat het gewaardeerd wordt door klanten als je moeite doet voor de promotie en als het op een positieve en originele manier gebeurt. Daarom kan ik het iedereen adviseren om naar de site van De Oranje Artikelen Shop te gaan. Hier kom je op andere ideeën en er is ontzettend veel mogelijk. Dat maakt het winkelen hier heel leuk. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk, dus voor de aanschaf van diverse producten hoef je echt geen grote som geld neer te leggen. Ook kun je zeker rekenen op een goede service. Er zijn goede voorwaarden, dus ook als er iets is met een bestelling, kun je gewoon contact opnemen. Ga naar de site en neem contact op met een van de medewerkers, als je vragen hebt. Ze zijn altijd bereid om je te helpen, allemaal om de klant zo veel mogelijk tevreden te stellen. Dat maakt het heel prettig om hier je bestellingen te plaatsen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn